Interiørteam - Konsis

Vårt interiørarkitekturteam

I Konsis er det tett samarbeid mellom interiørarkitekt, prosjektleder, design, fotograf, kreatør og produksjon – hver eneste dag! Det legger til rette for å skape ekstraordinære, kreative løsninger for kundene våre. Les mer om menneskene, kunnskapen deres og hva de kan bidra med her!

Tone Tjærbo Lie

Tone Tjærbo Lie

Senior interiørarkitekt

Tone har over 15 års erfaring med interiørarkitektur. Hun fanger raskt opp hvor kunden vil og har derfor stor variasjon i prosjekter og design.
Hun liker å utfordre og pleier å si at design skal gjøre litt vondt, men det er også fordi hun vet at de gode resultatene ligger der ute.
Hun er god på å bruke materialer på en ny og uventet måte og søker hele tiden nye måter å oppnå ønsket effekt. Å kombinere flere farger og mønstre enn man tenker at man «bør» er også en av styrkene hennes. Resultatet blir rålekkert! Det er ingenting i designet som er tilfeldig - Tone har alltid en tanke bak alt.

Camilla Mørstad

Camilla Mørstad

Prosjektleder Interiørarkitektur

Camilla har bred erfaring innen ledelse og gjennomføring av store prosjekter. Hun har tidligere jobbet som salgssjef, driftskoordinator for salg og støttesystemer og storkundekonsulent, og begeistres av mennesker, systemer og praktiske løsninger. Hun har et strategisk tankesett og foretar veloverveide beslutninger i alle prosjektets faser. Med Camilla som prosjektleder og kundeansvarlig er prosjektet i gode hender og du får en løsningsorientert sparringspartner.

Eirik Bakli Verket

Eirik Bakli Verket

Konstruktør og førtrykksmedarbeider

Eirik er utdannet emballasjedesigner med over ti års fartstid i Konsis. Gjennom årenes løp er repertoaret utvidet fra gaveesker i papp og kartong til skreddersydde installasjoner og displayprodukter. Han kjenner mulighetene og begrensningene til alle maskinene på huset så vel som egenskapene til materialene. Med dette har han det beste utgangspunktet for å omsette en idé eller skisse til en hensiktsmessig produksjonsløsning.

Per Kristian Lie Løwe

Per Kristian Lie Løwe

Fotograf og grafisk designer

Vår fotograf har mange års erfaring og har jobbet med det meste innen fotofaget. De fleste opptakene gjøres i studio, men med portabelt studio foretas mange opptak hos kunde eller på ønsket lokasjon. Om fotoobjektene er mennesker, produkter, mat, dekor eller miljø har ingenting å si - Per Kristian får frem det fineste i dem.

Designavdelingen


I Konsis er det tett samarbeid mellom interiørarkitektene, designerne, foto og produksjon – hver eneste dag! Det legger til rette for å skape ekstraordinære, kreative løsninger for deg. Våre kreatører jobber til daglig med prosjekter som for eksempel vindus- og veggdekorasjoner, messemateriale, konseptutvikling av logo- og bedriftsprofil, årsrapporter, brosjyrer, magasiner og pakningsdesign.