Vårt kreative team

Vi har samlet alle våre designere, utviklere og rådgivere i en egen avdeling for design og kommunikasjon. Nedenfor kan du lese mer om våre kreatører som hver dag skaper fantastisk design, illustrasjoner og tekniske løsninger for både Konsis og kundene våre.

Lise Andreassen

Lise Andreassen

Interaksjonsdesigner og grafisk designer

Lise jobber mest digitalt, hun har spesialisert seg innen webdesign, interaksjonsdesign og brukervennlighet. I tillegg er hun utdannet grafisk designer med erfaring innen redaksjonelt design samt idé- og konseptutvikling. Hun brenner for å skape intuitive webløsninger som gir brukeren svar på det de søker.

Thomas Langseth

Thomas Langseth

Byråleder og rådgiver

Thomas er sjef for det kreative byrået, og mannen du må snakke med for å få igang en kreativ prosess. Med 25 års erfaring fra reklamebyråer, designbyråer og digitalbyrå har han et overblikk som sikrer helhetlige kreative løsninger. I tillegg til ledelse jobber Thomas med design, tekst og konseptutvikling.

Jonas B. Ingebretsen

Jonas B. Ingebretsen

Utvikler og rådgiver

Jonas er vårt levende leksikon. Han har alltid et kjapt svar på lager, spesielt når det kommer til koder. Hans hovedfokus er å skape moderne webløsninger, kompleks automatisering, og effektive systemer som forenkler brukeropplevelsen til både deg og dine brukere. I tillegg til å være en rasende dyktig utvikler, er han en trygg rådgiver helt fra første møte til lanseringsdato. Skal det lages film tar Jonas gjerne rollen som regissør - En allsidig type med andre ord.

Elin Kulterud Bali

Elin Kulterud Bali

Art director

Elin sprudler over av gode idéer, og humøret er alltid på topp. Hun er en nysgjerrig problemløser som alltid leverer det lille ekstra. Hun er en habil designer, men utvikling av helhetlige kommunikasjonskonsept er det som kjennetegner hennes styrke. Å gjøre gull av gråstein er en passende beskrivelse.

Annika Hagen

Annika Hagen

Senior designer

Annika hjelpe deg gjerne med visuell identitet, konseptutvikling, redaksjonell design og typografi. Hun er opptatt av å skape helhetlige, funksjonelle og nyskapende løsninger. Med god argumentasjon for sine valg er Annika en du raskt får tillit til. Et godt budskap fortjener å skinne!

Iris Emilie Holden

Iris Emilie Holden

Grafisk designer

Emilie har jobbet 10 år i grafisk bransje. De siste årene som grafisk designer. Med sin bakgrunn fra storformatproduksjon har hun skikkelig peiling på å designe messer, utstillinger og bildekor. I tillegg til å være ekspert på bildekor jobber Emilie med kundeaviser, Facebook-poster og lekre brosjyrer.

Tom Ørehagen

Tom Ørehagen

Webutvikler

Tom har kodet i en årrekke, og med erfaring fra flere nettsideprodusenter er han vår man på frontend. Han forvandler designernes skisser til ren og ryddig kode, slik at kundens budskap kan gjøres tilgjengelig for hele verden. I tillegg til å jobbe i det kreative teamet har Tom ansvaret for å holde liv i serverne på Konsis.

Per Kristian Lie Løwe

Per Kristian Lie Løwe

Fotograf og grafisk designer

Vår kjære fotograf er alltid på jakt etter å fange øyeblikk. Per Kristian har mange års erfaring, og han har jobbet med det meste innen fotofaget. Om fotoobjektene er mennesker, produkter, mat eller miljø – bringer han frem det fineste i dem. I tillegg til å være fotograf er Per Kristian utdannet grafisk designer.

Rita Åse

Rita Åse

Senior designer og illustratør

Rita er en formsikker og bestemt dame med over 20 års erfaring fra reklame- og designbransjen. Ønsker du tydelig infografikk eller en kunstnerisk illustrasjon er Rita den rette å utfordre. Illustrasjon, utstillinger, dekor og identitetsdesign er noe av det Rita behersker aller best.

Ida Myrvold

Ida Myrvold

Markedskoordinator

Ida er en ung og fremadstormende markedsfører som elsker analyser og tall. Skal du legge opp en kampanje på Google eller Facebook er det Ida du må prate med. Med en bachelor i internasjonal markedsføring er hun som poteten – hun kan brukes til alt!

Christian Rekdahl

Christian Rekdahl

Grafisk designer

Christian er en effektiv og nøyaktig designer. Med ekstremt fokus på å jobbe systematisk er han en fryd å samarbeide med på store rapporter og produktkataloger. Christian trives med varierte oppgaver – alt fra å sette visittkort til å 3D-modellere messer og utstillinger.

Jeanett Bakken Stuve

Jeanett Bakken Stuve

Grafisk designer

Jeanett oppleves som en erfaren designer tross sin korte fartstid i bransjen. Det er aldri mangelvare på gode ideer og sammen med kunden finner hun alltid de beste kommunikasjonsløsningene. Jeanett jobber veldig variert, men emballasjedesign er noe hun trekker frem som favorittgren.

Erik Helli

Erik Helli

Kreativ konsulent

Med over 30 år i kommunikasjonsbransjen kan Erik alt fra trykkerikunst til utvikling av komplekse nettløsninger. Han er en inspirerende og kunnskapsrik rådgiver som gjerne involverer seg i hele den kreative prosessen. Erik tar enhver utfordringer på strak arm.