Konsis Kreativ - Ditt foretrukne design, reklame og mediebyrå!

Vårt kreative team

Vi har samlet alle våre designere, utviklere og rådgivere i en egen avdeling for design og kommunikasjon. Nedenfor kan du lese mer om våre kreatører som hver dag skaper fantastisk design, illustrasjoner og tekniske løsninger for både Konsis og kundene våre.

Erik Brommeland

Erik Brommeland

Prosjekt- og byråleder

Erik er en byråleder med et usedvanlig kreativt og energisk vesen. Erik er Konsis-mester i sjonglering og ble en gang i tiden ansatt som både trykker og prosjektleder på én gang. Med tusenvis av prosjekter bak seg og over 20 års erfaring fra grafisk bransje, er Erik den perfekte blanding av realistisk prosjektleder og kreativ avdelingsleder. Har du en vill idé eller ønsker du deg en vill idé? Erik er mannen du skal snakke med!

Jonas B. Ingebretsen

Jonas B. Ingebretsen

Utviklingssjef

Jonas er vårt levende leksikon. Han har alltid et kjapt svar på lager, spesielt når det kommer til koder. Hans hovedfokus er å skape moderne webløsninger, kompleks automatisering, og effektive systemer som forenkler brukeropplevelsen til både deg og dine brukere. I tillegg til å være en rasende dyktig utvikler, er han en trygg rådgiver helt fra første møte til lanseringsdato. Skal det lages film tar Jonas gjerne rollen som regissør - En allsidig type med andre ord.

Annika Hagen

Annika Hagen

Senior designer

Annika hjelpe deg gjerne med visuell identitet, konseptutvikling, redaksjonell design og typografi. Hun er opptatt av å skape helhetlige, funksjonelle og nyskapende løsninger. Med god argumentasjon for sine valg er Annika en du raskt får tillit til. Et godt budskap fortjener å skinne!

Iris Emilie Holden

Iris Emilie Holden

Grafisk designer

Emilie har jobbet 10 år i grafisk bransje. De siste årene som grafisk designer. Med sin bakgrunn fra storformatproduksjon har hun skikkelig peiling på å designe messer, utstillinger og bildekor. I tillegg til å være ekspert på bildekor jobber Emilie med kundeaviser, Facebook-poster og lekre brosjyrer.

Tom Ørehagen

Tom Ørehagen

Utvikler

Tom har kodet i en årrekke, og med erfaring fra flere nettsideprodusenter er han vår man på front-end. Han forvandler designernes skisser til ren og ryddig kode, slik at kundens budskap kan gjøres tilgjengelig for hele verden. I tillegg til å jobbe i det kreative teamet har Tom ansvaret for å holde liv i serverne på Konsis.

Per Kristian Lie Løwe

Per Kristian Lie Løwe

Fotograf og grafisk designer

Vår kjære fotograf er alltid på jakt etter å fange øyeblikk. Per Kristian har mange års erfaring, og han har jobbet med det meste innen fotofaget. Om fotoobjektene er mennesker, produkter, mat eller miljø – bringer han frem det fineste i dem. I tillegg til å være fotograf er Per Kristian utdannet grafisk designer.

Anne Leela

Anne Leela

Senior designer

Den nye seniordesigneren vår heter Anne Leela. Med seg i bagasjen har hun over 20 års erfaring fra design- og reklamebyråer. Anne er en stilsikker designer med tyngde og en utmerket ressurs i det kreative teamet!

Rita Åse

Rita Åse

Senior designer og illustratør

Rita er en formsikker og bestemt dame med over 20 års erfaring fra reklame- og designbransjen. Ønsker du tydelig infografikk eller en kunstnerisk illustrasjon er Rita den rette å utfordre. Illustrasjon, utstillinger, dekor og identitetsdesign er noe av det Rita behersker aller best.

Christian Rekdahl

Christian Rekdahl

Grafisk designer

Christian er en effektiv og nøyaktig designer. Med ekstremt fokus på å jobbe systematisk er han en fryd å samarbeide med på store rapporter og produktkataloger. Christian trives med varierte oppgaver – alt fra å sette visittkort til å 3D-modellere messer og utstillinger.

Jeanett Stuve

Jeanett Stuve

Grafisk designer

Jeanett oppleves som en erfaren designer tross sin korte fartstid i bransjen. Det er aldri mangelvare på gode ideer og sammen med kunden finner hun alltid de beste kommunikasjonsløsningene. Jeanett jobber veldig variert, men emballasjedesign er noe hun trekker frem som favorittgren.

Nina Amen

Nina Amen

Webdesigner

Nina er en kreativ og bunnsolid grafisk designer, med et ekstra godt øye for interaksjonsdesign. Trenger du å fornye ditt eksisterende design eller skape noe helt nytt, tar Nina jobben – det være seg grafiske profiler, logoer eller å jobbe med nettsider. Får hun i tillegg leke seg med animasjoner har hun det som plommen i egget.