Konsis Kreativ - Ditt foretrukne design, reklame og mediebyrå!

Vårt kreative team

Vi har samlet alle våre designere, utviklere og rådgivere i en egen avdeling for design og kommunikasjon. Nedenfor kan du lese mer om våre kreatører som hver dag skaper fantastisk design, illustrasjoner og tekniske løsninger for både Konsis og kundene våre.

Erik Brommeland

Erik Brommeland

Prosjekt- og byråleder

Erik er en byråleder med et usedvanlig kreativt og energisk vesen. Erik er Konsis-mester i sjonglering og ble en gang i tiden ansatt som både trykker og prosjektleder på én gang. Med tusenvis av prosjekter bak seg og over 20 års erfaring fra grafisk bransje, er Erik den perfekte blanding av realistisk prosjektleder og kreativ avdelingsleder. Har du en vill idé eller ønsker du deg en vill idé? Erik er mannen du skal snakke med!

Anne Leela

Anne Leela

Senior designer

Med over 20 års erfaring i bransjen er Anne en stilsikker designer med faget i fingerspissene. Illustrasjon, profilutvikling, animasjon og film – hun tar fatt i alt hun begir seg utpå med stålkontroll. Annes evne til å sette ting i bevegelse, hennes positive innstilling og motivasjon til å holde seg selv og andre faglig oppdatert har gjort henne til teamets kreative leder.

Annika Hagen

Annika Hagen

Senior designer

Annika har jobbet som AD og designer i flere år og har erfaring fra både in-house og byråer. Hun har stor bredde i oppdrag, men er i sitt rette element når hun kan jobbe med konseptutvikling, identitetsdesign og redaksjonell design. Hun er også en entusiastisk naturfotograf, og har utgitt egen fotobok.

Christian Rekdahl

Christian Rekdahl

Grafisk designer

Christian er en effektiv og nøyaktig designer. Med ekstremt fokus på å jobbe systematisk er han en fryd å samarbeide med på store rapporter og produktkataloger. Christian trives med varierte oppgaver – alt fra tradisjonelt grafisk design til å 3D-modellere messer og utstillinger. Teamet nyter også godt av Christians humor og tekniske kompetanse.

Iris Emilie Holden

Iris Emilie Holden

Interiørdesigner

Emilie har jobbet mange år i grafisk bransje. De siste årene som grafisk designer. Med sin bakgrunn fra storformatproduksjon sitter hun på verdifull kompetanse for resten av teamet når det kommer til bl.a. utstillinger og messer. Hennes evne til å tenke rom og form gjør henne også til en ressurs i vår interiøravdeling. Emilie bobler av ideer og forvalter kundenes profiler på utmerket vis!

Jeanett Stuve

Jeanett Stuve

Grafisk designer

Jeanett elsker jobben sin, og det vises tydelig i resultatene hun oppnår. Hennes engasjement i folk og fag gjør henne til en viktig ressurs i vårt team. Det er aldri mangelvare på gode ideer, og sammen med kunden finner hun alltid de beste kommunikasjonsløsningene. De siste årene har Jeanett jobbet mye med profil og merkevarebygging – her har hun det som aller best!

Jonas B. Ingebretsen

Jonas B. Ingebretsen

Utviklingssjef

Jonas er vårt levende leksikon. Han har alltid et kjapt svar på lager, spesielt når det kommer til koder. Hans hovedfokus er å skape moderne webløsninger, kompleks automatisering, og effektive systemer som forenkler brukeropplevelsen til både deg og dine brukere. I tillegg til å være en rasende dyktig utvikler, er han en trygg rådgiver helt fra første møte til lanseringsdato. Skal det lages film tar Jonas gjerne rollen som regissør - En allsidig type med andre ord.

Julie Gjerdi Lecrecq

Julie Gjerdi Lecrecq

Grafisk designer

Julie har lang erfaring fra bransjen. Hun har jobbet som designer i både London og Paris. At hun er flerspråklig og har internasjonal erfaring er gull verdt da en del av våre kunder befinner seg utenfor Norges landegrenser. Julie er spesielt god på å tenke konsept og helhet og ser løsninger der andre ser utfordringer.

Maria Telle

Maria Telle

Grafisk designer og illustratør

Maria har Bachelor fra både Kunsthøgskolen og Westerdals. Hun har jobbet som markedsfører i Theatercafeen og drevet eget selskap med mange spennende prosjekter. Maria har en imponerende portefølje, en unik illustrasjonsstrek og kan kunsten å kombinere ulike virkemidler for å skape kommunikasjon som funker.

Nina Amen

Nina Amen

Webdesigner

Nina er en kreativ og bunnsolid grafisk designer, med et ekstra godt øye for webdesign. Trenger du å fornye ditt eksisterende design eller skape noe helt nytt, tar Nina jobben – det være seg grafiske profiler, logoer eller å jobbe med nettsider. Får hun i tillegg leke seg med animasjoner har hun det som plommen i egget. Nina er initiativrik og inspirerer ofte med nye trender og teknikker.

Per Kristian Lie Løwe

Per Kristian Lie Løwe

Fotograf og grafisk designer

Vår kjære fotograf er alltid på jakt etter å fange øyeblikk. Per Kristian har mange års erfaring, og han har jobbet med det meste innen fotofaget. Om fotoobjektene er mennesker, produkter, mat eller miljø – bringer han frem det fineste i dem. I tillegg til å være fotograf er Per Kristian utdannet grafisk designer.

Tom Ørehagen

Tom Ørehagen

Utvikler

Tom har kodet i en årrekke, og med erfaring fra flere nettsideprodusenter er han vår man på front-end. Han forvandler designernes skisser til ren og ryddig kode, slik at kundens budskap kan gjøres tilgjengelig for hele verden. I tillegg til å jobbe i det kreative teamet har Tom ansvaret for å holde liv i serverne (og plantene) hos Konsis.

Rita Åse

Rita Åse

Senior designer og illustratør

Rita er en formsikker og bestemt dame med over 25 års erfaring fra bransjen. Ønsker du tydelig infografikk eller en kunstnerisk illustrasjon er Rita den rette å utfordre. Illustrasjon, utstillinger, dekor og identitetsdesign er noe av det hun behersker aller best. Rita har lang erfaring med tyngre publikasjoner – og hennes evne til å jobbe strukturert og systematisk gjør prosessene så mye lettere for kunden.

Eline Garmaker

Eline Garmaker

Konsept og kommunikasjonsansvarlig

Eline er tidligere markedssjef i IGM og Allkopi – men startet sin karriere her hos Konsis. Eline har satt sine røtter i reklamebransjen innen AD, tekst og design og har stått for flere navneendringer og rebrandinger i Norge. Hovedstyrken til Eline er konsept og tekst med visuell og strategisk kommunikasjon på alle flater. Hun er idérik, effektiv og erfaren med store merkevarer.

Herman Otto Thjømøe

Herman Otto Thjømøe

Lærling innholdsproduksjon

Herman er lærling innen innholdsproduksjon med et solid øye for både foto, film og animasjon. Herman inngår i vårt fototeam og har stålkontroll på alt fra utstyr til historiefortelling. Han har bakgrunn fra 3D- og spilldesign i tillegg til foto, og er et friskt pust i det kreative teamet.