Prospekter til bolig og eiendom, som skiller seg ut!

Prospekter

Å selge bolig og eiendom handler om å skape en følelse. Et prospekt skal gjenspeile autoritet og profesjonalitet, samtidig som det viser eiendommens kvaliteter og potensiale til å bli et hjem.

Hva skal du selge?

Konsis har lang erfaring med utvikling og produksjon av prospekter. Derfor vet vi at det er et av de viktigste verktøyene en megler har ved salg av eiendom og bolig. En vakker trykksak får alltid mer oppmerksomhet enn en vanlig trykksak – vi vet hva som skal til for at prospektet får den oppmerksomheten det behøver! Ta kontakt med oss for å få hjelp med dine unike prospekter.

Standardisering eller noe helt spesielt?

Vi forstår at en eiendomsmegler som daglig selger en rekke boliger, behøver standardisering og effektiv utforming og produksjon uten å ta fra boligen sitt særpreg i trykksaken. Med vårt store in-house designbyrå og Oslos best utstyrte maskinpark, kan vi bidra med alt fra idé-prosessen og utformingen, til produksjon og levering – alt etter kundens behov og ønsker.

Hvilken etterbehandling skal jeg velge?

Utseende på prospektet gjør forskjellen på om det blir liggende på visning, eller om potensiell kjøper tar det med seg. Konsis har trykk- og ferdiggjøringsmuligheter som hever inntrykket, alternativene ser du nederst på siden.

Hvilken innbinding skal jeg velge?

Prospekter kan bindes inn på ulike måter. Hos Konsis har vi maskiner for en rekke ulike innbindingsmetoder. Les mer om de ulike innbindingsmulighetene våre her.