Innbinding

Måten man binder inn en trykksak på kan ha mye å si for hvordan sluttresultatet føles og oppleves. Hos Konsis tilbyr vi alle de vanligste innbindingsmetodene.

Limfres

Limfres er den innbindingsmetoden som ofte brukes på tykkere magasiner eller bøker med mykt omslag. Denne innbindingsmetoden kan brukes på alle slags magasiner, rapporter og bøker.
Les mer om Limfres

Ryggstift

Ryggstift er den vanligste formen for innbinding; rimelig og velegnet for de fleste typer trykksaker.
Les mer om Ryggstift

Stivbind / hardcover

Bruk hardcover for å løfte dine trykksaker til nye høyder. Hardcover eller stivbind finnes i en rekke variasjoner og hever inntrykket på en ellers vanlig innbinding!
Les mer om Stivbind / hardcover

Spiralisering

Spiralisert rygg benyttes i alt fra kalendere til bøker. En effektiv, robust og holdbar innbindingsmåte, egnet for håndbøker og annet som krever høy slitestyrke.
Les mer om Spiralisering

Løkkestift

Dersom du ønsker at brosjyren eller katalogen din skal arkiveres i perm, er løkkestift fra Konsis Grafisk den perfekte innbinding!
Les mer om Løkkestift

Firkantrygg / squarefold

Firkantrygg er en ferdiggjøringsmetode som brukes på stiftede trykksaker som brosjyrer, prospekter eller kataloger, for at de skal være bedre å bla i samtidig som trykksaken lettere holder seg åpen.
Les mer om Firkantrygg / squarefold

Blokkliming

Blokkliming gjør det enkelt å fjerne ark fra skriveblokken. Man kan blokklime på kort eller langsiden, og vi legger gjerne på en bakpapp for å få blokken mer holdbar.
Les mer om Blokkliming