Fotografering og film, in-house hos Konsis. Rått fotostudio på Økern.

Fotografering og film

Konsis har egen fotograf, og et av Oslos råeste fotostudio. Om fotoobjektene er mennesker, produkter, mat eller miljø – bringer vi fram det fineste i dem!

Våre film- og fototjenester

Design og kommunikasjon

Har du ingen tydelig profil, trenger du en ny brosjyre, eller ønsker du å få designet en helt ny hjemmeside? Gjennom et tett samarbeid med våre kunder utvikler våre kreatører gjennomtenkte og effektive løsninger som blir lagt merke til.

Les mer om våre designtjenester

Nettsider og digitale tjenester

Ønsker du å lage en nettside eller trenger du hjelp med digitale løsninger og markedsføring? Vårt team med utviklere, interaksjonsdesignere og digitale rådgivere hjelper deg i gang!

Les mer om våre digitale tjenester

Hils på det kreative teamet

I Konsis er det tett samarbeid mellom markedsavdeling, design, foto, digital og produksjon – hver éneste dag! Det legger til rette for å skape ekstraordinære, kreative løsninger for kundene våre. Les mer om menneskene, kunnskapen deres og hva de kan bidra med her!

Les mer om vårt kreative team

Vår ekspertise

Ta kontakt med Erik for en prat

Erik er sjef for det kreative byrået og er mannen du bør snakke med for å sette i gang en kreativ prosess. Trykk på linken under og fortell han hva du vil oppnå med din bedrift eller ditt produkt, så inviterer han deg på en kaffeprat – helt uforpliktende, så klart!