Skilt - Konsis

Skilt

Konsis leverer skilt til all slags bruk og på et bredt utvalg materialer. Vi rådgir deg gjerne om materialer basert på hvor eller hvordan skiltet skal brukes. Få ditt skilt skreddersydd etter et ønske og av markedets beste kvalitet.

Gå tilbake til produktet

{{title}}

{{subtitle}}

Utskåret folie og skilt på container
Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis
Bordskilt i akryl med trykk på begge sider og aluminiumsben fra Fisso
Stacked from 5 images. Method=A (R=8,S=4)
Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis
Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis
Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis
Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis

Fra ide til ferdig skilt

Vi vet at valg av skilt kan være vanskelig i jungelen av størrelser, materialer og bruksområder. Derfor har vi fem steg som kan hjelpe deg fra idé til ferdig montert skilt.

Men før du går videre til disse fem stegene, kan det lønne seg å ha bestemt seg på forhånd for hva formålet med skiltet er – er det et infoskilt, fasadeskilt, og skal det brukes innen- eller utendørs? Nedenfor er et knippe utvalg av de vanligste skiltløsningene vi leverer.

SE OGSÅ: alle våre skilttyper

Byggeplasskilt
Kameraskilt

Infoskilt/wayfinding
Møteromsskilt

Våre prosjektledere fungerer som rådgivere og har bred kunnskap om alle produkter og materialer Konsis kan levere. De hjelper deg mer enn gjerne med å finne akkurat det du trenger.

Prosjektlederne fungerer også som bindeledd mellom deg og produksjonen, og sørger for at hele prosessen – fra ide og design, til ferdig montering – går som det skal.

Med en stor kreativ avdeling med dyktige designere kan vi hjelpe deg å skape et design og et skilt som skiller seg ut i mengden og passer din bedriftsprofil perfekt.

Har dere allerede et design og vet hva dere skal lage, sender vi dette rett videre i prosessen.

På dette stadiet i prosessen er det på tide å velge materialer. Med en rekke lagerførte platematerialer, er det kun fantasien som setter en stopper hva gjelder utforming av skilt.

Våre prosjektledere kan bistå deg i valg av materialer basert på hvor og hvordan skiltene skal brukes.

LES MER: alle våre materialer

Når design og materiale er valgt, vil skiltet gå til produksjon i produksjonshallen vi har her på huset.

Da finnes det flere produksjonsmuligheter – print, lasergravering, konturskjæring, kombinasjoner av ulike materialer, spesialoppheng, for å nevne noe. Også dette vil din prosjektleder lose deg trygt gjennom, og sammen velger dere det som passer best basert på ditt behov.

Vi har egne montører med lang erfaring når det kommer til montering på alle mulige flater. Vårt store sortiment av opphengsløsninger gjør det enkelt for våre montører å henge skiltet akkurat der du ønsker det.

SE OGSÅ: alle våre opphengsløsninger

Kameraskilt

For kameraskilt har vi laget en egen nettløsning hvor du kan bestille kameraskilt direkte med din ønskede bedriftsinformasjon.