Båtnavn / båtdekor / båtfolie - Konsis designer, produserer og monterer!

Båtfolie

Gjør båten klar for sesongen, regattaen eller andre aktiviteter! Vi folierer hele eller bare deler av båten din. Med helfoliering har du mulighet til å endre til en spesiell farge og samtidig beskytte gelcoaten.

Gå tilbake til produktet

{{title}}

{{subtitle}}

Helfoliert J 70 seilbåt med utskjært tekst og elementer. Ble utstilt på Konsis stand på Sjøen for alle i 2019
Avery 800 serien i: Metallic grå, matt oransje, hvit og karbon. Helfoliert J 70 seilbåt med utskjært tekst og elementer. Ble utstilt på Konsis stand på Sjøen for alle i 2019
Helfoliert J 70 seilbåt med utskjært tekst og elementer. Ble utstilt på Konsis stand på Sjøen for alle i 2019

Delfoliering

En delfoliert båt innebærer å dekke store flater på skroget med folie. En typisk delfoliert båt vil ha større designelementer som gjerne går over flere m2 eller hele sider, man kan bruke bilder, eller forandre fargen på større deler av båten. Ofte ligger folien i to lag, med en bakgrunnsfarge og konturskårede elementer over.

båtdekor, båtfolie, båtnavn, konsis, raa glede
Delfoliert Raa Glede-båt

Helfoliering

Å helfoliere en båt innebærer å dekke alle synlige gelcoat-flater på båten med folie. Helfoliering er rimeligere enn å lakkere båten, og vil også bidra til å beskytte den eksisterende gelcoaten. Helfoliering av båt gjøres av flere årsaker, man kan få en farge som skiller seg ut eller en struktur i folien som ikke er mulig ved vanlig lakk (eksempelvis carbon, matt folie etc.) I tillegg vil folien beskytte mot småriper og andre småskader, som igjen gjør at gelcoaten vil se bedre ut den dagen båten eventuelt skal selges.

båtdekor, båtfolie, båtnavn, konsis
Helfoliert Konsisbåt

Montering av helfolie er omfattende. Det er også her mulig å legge flere lag med folie utenpå hverandre om man ønsker logoer eller andre utskårne elementer i tillegg til helfolieringen.

Båtnavn

Ved å klikke på knappen over kan du med enkelhet sette opp ditt eget båtnavn. Vi i Konsis produserer navnet etter gitte mål, også er det opp til deg om du ønsker å montere navnet selv, eller om vi skal sende ut en montør for å bistå med dette.

Priser på logoen får du oppgitt direkte i nettløsningen.