Papirhuset - Konsis

Konsis bygger papirhus på 70 kvadratmeter!

Se hvordan vi løste det her:

Vår kunde Nova Consulting Group har skapt seg et konsept som kalles Nova House. Deres filosofi er at du skal føle deg som hjemme også på jobben. De ønsket å rekruttere flere dyktige utviklere til sitt team og i den forbindelse deltok de på NDC-messen i Oslo Spektrum både i fjor og i år.

I fjor kom idéen om å benytte et hus for å illustrere at gruppen nylig hadde samlet alle sine selskaper under samme tak. Det som startet med tanker om minihus og messemateriell endte fort i en fullbygget trekonstruksjon på 70 kvadratmeter. Dette var gøy, men vi var sikre på at vi kunne klare å levere enda bedre.

Dermed tok vi idéen et sjumilssteg videre i år. Vi ville gjøre det enklere å produsere, få bedre kontroll på sluttresultatet og ikke minst produsere noe som var enda mer miljøvennlig. Alt av treverk og skruer ble erstattet med papirbasert Re-board som gjorde prosessen mye enklere for designere, montører og selvsagt også kunden. Vi la til et konsept for sosiale medier og inviterte like greit mulige søkere på visning til sitt nye hjem. Et vellykket og morsomt prosjekt med en ekstra god ettersmak med tanke på at hver eneste millimeter av huset kunne resirkuleres etter bruk.

70 kvadratmeter papirhus! Alle bjelkene, bakveggen og skilt er designet, konstruert og produsert i miljøvennlig Re-board. Vi laget også et konsept som vi kalte “Visning” for å lokke inn potensielle nye kollegaer til standen. Dette ble kjørt i sosiale medier og alle som besøkte standen fikk et prospekt.

Ditt nye hjem. Nova House skulle illustrere at Nova Consulting Group har samlet alle sine selskaper under samme tak og er som et hjem for sine ansatte.

Prospekt ble delt ut til alle potensielle nye kollegaer som besøkte standen. Bord og bjelker konstruert og trykt på papirbasert Re-Board.

På standen kunne man spille en versjon av Snake som Nova har laget selv, vi designet, konstruerte og produserte spillstasjonen i Re-board med plass til både skjerm og kontrollere.

Bakveggen fikk en spesialdesignet tapet og informasjonsplaketter til alle Novas selskaper som har samlet seg i samme hus.

Vi trykket rett på platene og imiterte lyst treverk – alle bjelker er konstruert i papirbasert og miljøvennlig Re-Board.

Hele standen på 70 kvadratmeter kunne resirkulerer som papp og papir etter bruk.

Sluttresultatet var helt likt våre 3D tegninger. Med både design, konstruksjon og produksjon i eget hus hadde vi full kontroll på utfallet.