Logo- og profilutvikling - Konsis

Logo- og profilutvikling

En sterk merkevare er identitet og selve DNA’et til selskapet

Når vi jobber med identitet er det viktig for oss å forstå kundens historie og framtid. I slike prosesser er det derfor viktig for oss å gå i dybden, bli kjent med kunden, kundens marked og konkurrenter. Når arbeidet med logo og profilhåndbok er ferdigstilt, synes vi det er ekstra gøy å få være med på den videre profileringen!

Vi blåser nytt liv i din merkevare

Vi mener at alle har godt av å fornye seg i blant, men det bør være av de rette grunnene. Det kan være flere årsaker til at salget går dårlig eller at dere sliter med synligheten. Ofte kan det være vanskelig å finne årsakene til dette selv.

Små grep, store resultater

Hos oss finner du folk som har jobbet med tunge prosjekter innen merkevarebygging i en årrekke. Vi har god trening i å se helheten og hvor det eventuelt lugger. I noen tilfeller kan kun små grep gjøre susen!

Vi elsker å blåse nytt liv i merkevarer, enten det er ved hjelp av små grep i eksisterende profil eller om det er en «total make over»!

Fiber AS – Profil til Klima og Bygg AS
Dristi – Logodesign
Dristi – Fargepalett
Dristi – Profilmanual
Sky Group – Logodesign
Sky Group – Fargepalett

Sky Group – Oppbygning av logo
Trygge Legemidler – Logodesign
Martina Hansens Hospital – Logodesign
AREXA – Logodesign
AREXA – Eksempel på skilt
AREXA – Eksempel på app-innlogging
AREXA – Fargepalett og typografi
Fiber AS – Logo design for Oslo Murmesterbedrift, Oslo Entreprenørbedrift og Oslo Tegl & Puss
Arctic Seafood Group – Logo- og profilutvikling

Har du en idé?

Vår største styrke er vårt tverrfaglige team, og vi ser hvor viktig det er for kundene at vi kan levere hele spekteret av tjenester. Har du en idé, men vet ikke helt hvor du skal starte? Vi spiller gjerne ball med dere og blir en sparringspartner for ditt neste prosjekt!