Lyse tanker! - Konsis

Lyse tanker!

Mørketiden er over oss og det er nok mange som opplever at lyset er litt lengre unna enn vanlig i år. Vi glimter til med egenprodusert design og produksjon av lamper og gjør vårt for å lyse opp i kontorhjørnene. La deg inspirere – og gjerne også imponere. For design og produksjon er mer enn trykk på papir. Design kan også være lys, former og store flater – og produksjon kan være spennende konstruksjoner, gravering og utfreste plater. Trenger du en lys idé så er du hjertelig velkommen til en prat eller å komme på besøk!

Lampen er konstruert etter håndtegnede skisser – se film nederst i saken. Produsert av 5mm akryl med print og lasergravering.

Jungellampen består av ulike kunstige blomster som henger i en grid. Lampesoklene har ulike pærestørrelser. Sommerfuglene er dekket med fargeskiftende folie. 

Lampen består av utskåret akryl, finér samt lexan med kobberfolie. Kan tilpasses i ulike størrelser og farger. 

Dette designet er produsert med tosidig trykk på kartong som er rillet etter riss. Kan tilpasses i alle farger og mange ulike størrelser. 

Den lekne lampen med organisk form er produsert ved hjelp av rillet kartong som er festet mot utskåren finér. Kan tilpasses i mange ulike størrelser, og kan også leveres med trykk i alle farger!

Lysekronen er laget med rammeverk i finér, dekket av lexanplater med trykket folie. Kan tilpasses i alle former, farger og størrelser. 

Fra tegning til taklampe, se bakomfilmen.

Kategorier: