Hjemmekontor? Vi leverer tapet og folie til vegg. - Konsis

Hjemmekontor? Vi leverer tapet og folie til vegg.

Vi kunne mistet både energien og pågangsmotet. I stedet er Norge hjemme og jobber, vedlikeholder og pusser opp. Det synes vi er flott, og kanskje vi kan hjelpe til? Med rask levering kan vi trykke og tilpasse tapet og dekor for å gi både hjemmet og kontoret et energifylt løft. I Konsis har vi lang erfaring med å trykke og tilpasse folie og tapet til bedrifter og kontorlokaler. Nå som de aller fleste har tatt med seg kontoret sitt hjem, tilbyr vi også tapet og folie til det nye hjemmekontoret.

Særegen tapet

Tapet er en kostnadseffektiv måte å fornye rommet på, og med muligheten til å velge ditt eget motiv, skaper du enkelt særpreget og energien du ønsker. Tapetene kan leveres sømløst i én stor del eller i baner i inntil 130 cm.

skjærefolie, Utskjært folie, utskåret folie, tapet, vegg, nestle, konsis

Mange folier, ulike bruksområder

Folie kan brukes til så mangt, og i hjemmet er det bare kreativiteten som setter grenser for hva den kan brukes til.

Tavlefolie, magnetfolie eller begge deler?

Både tavlefolien og magnetfolien fra Konsis er selvklebende og kan enkelt monters på veggen. De kan skjæres ut i akkurat det formatet du ønsker, enten du vil dekke hele veggen eller bare en liten del. Foliene passer perfekt for både hjemmeundervisning og hobbyprosjekter, og lar hele familien få utfolde seg kreativt – uten at det går utover innredningen.

Så fort tavlefolien er festet til veggen, er alt klart for å svinge krittet og begynne å tegne. Eller dere kan bruke finere krittpenner til å skrive ut matteoppgavene sammen.

Og du – hvis 6 × 6 plutselig skulle bli 34, vil en fuktig svamp raskt gi blanke ark.

Utskåret folie

Har du et mønster, mantra eller morsomt design du kunne tenkt deg på veggen eller på et møbel? Uansett hva det er, kan vi hjelpe deg med å skjære det ut vinylfolie.

skjærefolie, Utskjært folie, utskåret folie, tapet, vegg, nestle, konsis

Våre utskjærte folier finnes i et stort spekter av farger, fra enkel farget folie til frostet, gull, sølv, refleks, karbon eller annet. I tillegg kan man trykke eget motiv på folien.

Ta kontakt om du ønsker pristilbud, har spørsmål eller ønsker hjelp til å finne motiv.
    Kategorier: