Dekor av pakkehus - Konsis

Dekor av pakkehus

Hvor kjekt er det ikke å kunne pakke inn julepresangene før man drar hjem etter en intensiv handleøkt? Vi har tatt gaveinnpakkingen et steg lenger og har dekorert en bygning på 12 x 6 meter utenfor CC Vest for å hjelpe handlende med gaveinnpakkingen.

Kjedelig å pakke gaver? Kunden vår har løst det!

Ikke bare har vi pakket inn huset, vi har laget gaveeskene til innpakningen og dekoren innendørs også. De eksklusive eskene blir dekorert med silkebånd og eukalyptus-kvist av dyktige julehjelpere.

Å kle et helt bygg i stoff

Vi har vært med i prosjektledelsen helt fra starten av ideen, og i samarbeid med kunden fikk vi med de kreative snekkerne i Neteland. De har bygget et rammeverk for oppspenningen av dukene, og sammen har vi jobbet frem en løsningen for å skape et slett og helt utrykk av en eske med lokk og sløyfe.

Går det an å dekorere en bygning med tekstil og sløyfer?

Ja – Med konstruktør på huset, store lokaler og kreative løsninger laget vi hele den fem meter lange sløyfen i eget hus. Den er konstruert av et mykt akryl-materiale, foliert med rød folie og støttet av et lite stykke snekring.

Tekstilduken som bygningen er pakket inn i har blitt trykket med UV-bestandig trykkfarge på en tekstilduk som tåler vær og vind. Montørene fra Konsis møtte opp etter at snekkerne hadde vært der i tre dager og brukte fire dager for å montere 220 kvadratmeter Samba-duk, den digre sløyfen + skilt og folie innendørs.

Norges største presang?

Resultatet ble enestående. Det er ikke bare en førjulsgave til julegavehandlerne, det er også en presang til de som sliter litt ekstra i julen. Gaveinnpakkingen er gratis, men om man ønsker å vipse litt for jobben, går pengene uavkortet til Fattighuset.