Diatec - Ny nettløsning - Konsis

Diatec - Ny nettløsning

Diatec ønsket å optimalisere den eksisterende nettløsningen sin, men så seg begrenset av malen den var utformet i. Siden var relativt ung og designet var i stor grad godt, derfor ble oppgaven vår å lage en side som tilsynelatende var lik, men som var optimalisert teknisk sett og langt lettere å administrere for kunden.

Enkelt å bruke

Det var viktig å ha en nettløsning som enkelt kunne utvides og redigeres av kunden selv. Designet de hadde fra før fint, derfor ønsket de å videreføre dette, men optimalisere for universell utforming. Vår UX-designer kom med forslag til justeringer slik at løsningen oppfylte alle krav til universell utforming i WCAG 2.1-forskriften.

Nytt system, samme design

Med utgangspunkt i den eksisterende siden gikk utviklerne løs på oppgaven med å kode det eksisterende designet i vårt eget rammeverk.  Konsis har igjennom de siste årene bygget seg opp en database med skreddersydd kode som er basert på WordPress. Dette gjør at vi stadig kutter utviklingstiden på prosjekter.

Siden vi skriver vår egen kode fra bunnen av, er vi ikke begrenset av noen av WordPress sine eksisterende maler – Dette gjør at både funksjonalitet og design er skreddersydd per prosjekt og at kundene våre får en helt unik nettløsning, samtidig som de drar nytte av WordPress sin åpne plattform.

Arbeidsmetodikken vår kan du lese mer om her.

Ny fremgamgsmåte

Det var nytt for oss å utvikle en løsning vi ikke hadde designet selv. Tett kommunikasjon med kunde og sporadisk innblanding fra designer gjorde at løsningen ble ferdig og levert i tråd med Diatecs forventninger.

Topp karakter

Den nye løsningen ser kanskje lik ut for de fleste – allikevel er løsningen ganske annerledes. Diatec har nå en nettside som får toppkarakter på SEO, universell utforming og hastighet!