Lekebua - Ny nettbutikk - Konsis

Lekebua - Ny nettbutikk

Da den nyfødte, norske lekebutikken Lekebua skulle lanseres på nett, fikk Konsis jobben med å utforme logo og grafisk profil i tillegg til å designe og utvikle nettbutikken deres.

Hva var viktig for kunden?

Det er ingen lek å etablere seg i et marked hvor det er noen få, veletablerte og store aktører. Derfor var det viktig å skape en utpreget merkevare, og en nettbutikk som er attraktiv, intuitiv og enkel og navigere i. Siden sortimentet til Lekebua stadig vokser og fornyes, måtte nettbutikken samtidig enkelt kunne tilpasses og utvides med nye kategorier.   

Hvordan løste vi det grafiske?

Hvordan gjenkjenne en lekebutikk når du ser en? Farger! Derfor designet Konsis en leken, fargerik og barnevennlig logo som gjenspeiler det de selger – nemlig leketøy til barn.

Lekebua.no er like lett å bruke på mobil som på PC

Hvordan utviklet vi nettbutikken?

Med over 600 produktsider og mange ulike kategorier og merkevarer var hovedutfordringen å lage et design, en meny og en sidestruktur som også vil fungere godt ved skalering.

Dette løste vi blant annet ved å utvikle en megameny som gir kunden mulighet til å velge mellom ulike produktkategorier, merkevarer og bestselgere. Vi designet også en «gavetips»-kategori som gjør det enkelt å sortere lekene etter barnets alder. I tillegg la vi inn en filtreringsfunksjon som lar kunden krysse av for variabler i ulike filterkategorier.

Lekebua.no på tablet