LMI - Reklameregler - Konsis

LMI - Reklameregler

LMI reklameregler har samlet et omfattende bibliotek av regler for markedsføring av legemidler og markedsføring av veterinærmedisinske legemidler, avgjørelser gjort av rådet til legemiddelindustrien. Vi ble invitert med på laget for å utvikle en komplett løsning for lovverkets presentasjon på nettet.

Søkemotor
Bruker av disse sider er avhengig av superrask respons. Når vi utviklet søkemotoren satte vi fokus på å få søkemotoren så raskt som mulig. Søkemotoren søker igjennom seksjoner og et omfattende lovverk for å gi et godt og raskt svar til brukeren.

Hastighet og optimalisering
Hastighet og effektivt grensesnitt tillater de innen legemiddelindustrien som utnytter reklameregler som ett daglig verktøy å finne frem informasjon på en enkel og rask måte. En av måtene vi nådde en lynrask sidenedlasting var å laste ned siden før brukeren klikket på lenker og knapper.

Administrasjonspanel
Som med alle våre kunder, legger vi også stort fokus på administrasjonsgrensesnittet. Det skal vær enkelt og ryddig når lover skal bli oppdatert eller lagt inn. Ved å handle av oss vil du få overlevert et administrasjonsgrensesnitt som gjør det mulig for oppdragsgiver å være selvhjulpen.