Magasin for Norwegian Adventure Company - Konsis

Norwegian Adventure Company skaper skreddersydde opplevelser som kombinerer spektakulær natur, unike destinasjoner, organiserte aktiviteter, lokal kultur og kulinariske opplevelser i det Arktiske nord og kyst-Norge. NAC fokuserer på høy kvalitet, lokal bærekraftighet og et miljøvennlig fotavtrykk.

Det ble derfor viktig for oss å skape et uttrykk som reflekterer deres verdier gjennom design og produksjon av magasinet. I designprosessen har designer kommet frem til et resultat som formidler opplevelsene, destinasjonene og aktivitetene NAC tilbyr. Magasinet er spennende, innholdsrikt og er presentert på en smakfull måte til inspirasjon for målgruppen.

magasin liggende i en stol
magasin oppslag og forside med bilder og tekst
magasin oppslag med bilder og tekst
magasin oppslag med bilder og tekst
magasin oppslag med bilder og tekst

Lokal produksjon

Med en stor maskinpark, dyktige medarbeidere og produkter av høy kvalitet sørger vi for en lokal og bærekraftig produksjon. Når designet er godkjent og trykkfilen er klar, sendes den til våre maskiner, kun en etasje under hvor de steppes opp, trykkes, kuttes, limes og ferdigstilles for levering til kunde – alt på ett og samme sted.

I tillegg til det fysiske magasinet er det også publisert digitalt. Se resultatet eller last ned Norwegian Adventure Magazine, kanskje du finner inspirasjon til din neste unike opplevelse.