Vindusutstilling for David Andersen - Konsis

Vindusutstilling for David Andersen

Gullsmed David Andersen ønsket seg en miniatyrutstilling i vinduet sitt til årets juledekorasjon. Dekorasjonene skulle gjenspeile David Andersens fantastiske håndverk og merkevarene de fører. De dyktige og kreative damene i Parallell fikk oppdraget og valgte Konsis som sin samarbeidspartner. Resultatet er rett og slett enestående!

En fantastisk blanding av bevegelse og detaljer

Som en del av utstillingen ønsket også David Andersen seg elementer i bevegelse. Løsningen fra Parallell ble et fullverdig pakkebånd med bittesmå håndlagde presanger på. Du lurer kanskje på hvor vi kommer inn i bildet? Vi fikk gleden av å konstruere, produsere og bidra med å montere bakteppet til utstillingen.

Pakkebåndet med håndlagede gaver klar for montering hos David Andresen

Visjon blir virkelighet

Basert på visjonen og skissene til Parallell ble vi i fellesskap enige om materialer og form på utstillingen. Med liten plass, en stor konstruksjon og bevegelige deler var det litt av en logistikkjobb å kartlegge rammene for utforming og hvordan dette rent praktisk skulle monteres i utstillingsvinduet.

Parallell og Konsis møtes for å konstruere, snekre og teste

Puslespill med millimeterpresisjon

Konsis leverte konstruksjonen i deler til den historiske forretningen i Karl Johans gate, slik at vi sammen med Parallell kunne montere utstillingen direkte i vinduet.

Da fundamentet var puslet sammen gjensto den store jobben med å bringe det hele til liv med hundrevis av små dukker og miniatyrer. Parallell har med millimeterpresisjon satt sammen en vindusutstilling som virkelig lever opp til David Andersens historie og renommé. 

En miniatyr-settekasse satt sammen av Parallell

David Andersen er – sammen med mange andre – en veldig fornøyd kunde av Parallell! Vi i Konsis er både takknemlige og veldig stolte over å ha fått være med på Parallell sin kreative prosess. Vi håper du får anledning til å ta en titt inn i Oslos flotteste julevindu i løpet av førjulstiden – God jul!