Norsk Fjellsprengnings Forening - Konsis

Norsk Fjellsprengnings Forening

World Tunnel Congress (WTC) er verdens fremste og største konferanse for tunnel- og bergteknikkbransjen. Norsk Forening for Fjellspreningsteknikk (NFF) og Bergen vant avstemningen som arrangørby for 2017. Dette foran Paris og Amsterdam, med over 50 prosent av stemmene, fra 71 ulike medlemsland. I 2016 blir WTC arrangert i San Fransisco.

Sammen med NFF og samarbeidspartnere har Konsis bistått med å promotere Norge som et alternativ, laget løsninger for innhøsting av data og å selge sponsorpakker og -stander. Konsis har utviklet løsninger for web, trykk, markedsføring, reklame og mer.


“Vi valgte å gi HELLI/KONSIS oppdraget med å forme World Tunnel Congress sin nettside, siden de har god kompetanse på moderne, mobiltilpassede nettsider. I tillegg yter de rask service når vi trenger endringer på sidene”


Heidi Berg, Head of Organizing Committee

Web design og utvikling

Konsis utviklet og designet nettsiden for alle flater. Etter utviklingsfasen var fullført hadde vi ansvar for alt av innholdsoppdatering og videreutvikling av funksjoner og design.

Konsis utviklet en nettside til WTC 2017 som løser utfordringen med å ha en funksjonell og selgende side på samme tid. Resultatet av arbeidet er at sponsorpakker- og stander har blitt utsolgt på rekordtid. I tillegg ble innsending av akademisk innhold gjort ferdig over et år før konferansen, noe som tidligere har vært en utfordring.


nettside, webutvikling, konsis, Norsk Fjellsprengnings Forening
nettside, webutvikling, konsis, Norsk Fjellsprengnings Forening