Konsis bygger om - nye kontorer og større produksjonslokaler - Konsis

Konsis bygger om - nye kontorer og større produksjonslokaler

Den jevne veksten av både kunder, oppdrag og ansatte gjør at Konsis stadig er i endring. Dette er også i tråd med vår filosofi – at vi skal snu oss rast og vokse sammen med kundene våre. Og ved å tilby både kreative tjenester, så vel som produksjon under samme tak, utvider og endrer behovene seg stadig. Derfor bygger vi nå om.

«Vi har startet året med flere nyansatt, og i løpet av februar får vi også inn flere nye maskiner, og produksjonsvolumet øker. Da trenger vi mer plass, så nå bygger vi om», forteller André Bratli, daglig leder i Konsis.

LES OGSÅ: Konsis fortsetter veksten inn i 2022

Nå tilpasses lokalene for å skape best mulig arbeidsflyt. Over de neste 2-3 ukene forventes lokalene å stå helt ferdige.

«Det er mye som skal koordineres for at vi skal kunne holde kontinuerlig drift underveis», forteller André videre.

For mens vegger skal rives eller settes opp andre steder, og maskiner skal flyttes og nye skal inn, skal også produksjonen holdes gående.

Slik så rommet ut før ombyggingen
Før
Slik ser samme rom ut i dag nå som interiørarkitekturavdelingen har flyttet inn og vi bygger om resten av lokalene
Etter

Den perfekte kombinasjonen for suksess

Dette er ikke første gangen vi bygger om lokalene i Konsis. Da vi flyttet inn på Økern i 2005 hadde vi rundt 1000 kvadratmeter for folk og maskin å boltre oss på.

«Etter hvert som tiden har gått har vi slått ned vegger og utvidet med en hel etasje», fortsetter André.

I dag rommer Konsis totalt 3500 kvadratmeter på samme lokasjon, fylt med kreative hoder og en enorm maskinpark. Heldigvis har vi kunne gjøre mye av arbeidet i ombyggingen selv.

Plantegninger for hvordan veggene skal plasseres under ombygging
Plantegninger for hvordan veggene skal plasseres under ombygging

«Med kompetansen og bredden vi sitter på her på huset, har vi kunnet organisere mye av ombyggingen selv», fortsetter André, og legger avslutningsvis til at byggetegningene er laget av interiørarkitektene våre, mens design og produksjon av dekorelementer, skilting, foliering og liknende arbeid er ting vi selv tar oss av. Den perfekte kombinasjon for suksess!

Kategorier: