Konsis fortsetter veksten inn i 2022 - Konsis

Konsis fortsetter veksten inn i 2022

I Konsis starter vi 2022 med flere nyansatte – to prosjektledere, en konstruktør, en interiørarkitekt og en praktikant.

«Å utvide er noe vi gjør med glede. Det er gøy å se at trykket øker på alle avdelinger», forteller daglig leder André Bratli entusiastisk.

Daglig leder, salgssjef med prosjektledere Anders, Jo-Iver og konstruktør Jesper
Tre av de nyansatte, sammen med daglig leder, André Bratli og salgssjef, Tom Olsen.

For ikke bare er trykket på de tradisjonelle, «vanlige» trykksakene fortsatt høyt i Konsis, men vi opplever også at etterspørselen etter kreative tjenester og spesialproduksjoner har økt betraktelig de siste årene. Dette har ført til at behovet for solide og godt erfarne rådgivere aldri har vært større.

LES OGSÅ: Dette leverte vi i 2021

To førsteklasses prosjektledere

«Heldigvis kunne vi ønske to nye prosjektledere velkommen allerede nå fra nyåret – Anders Hansen og Jo-Iver Rybakken», legger salgsleder Tom Olsen til.

Prosjektledere Anders og Jo-Iver på plass for første arbeidsdag

Anders Hansen har over 15 års erfaring med salg og rådgivning av grafiske tjenester. Han er godt rustet til en prosjektlederstilling i Konsis. Også Jo-Iver Rybakken har mange års erfaring fra bransjen, og startet sin karriere som lærling i Konsis tilbake i 2001. Siden da har han holdt seg i grafisk bransje og opparbeidet solid erfaring.

«Vi ser en enorm verdi i erfaringene våre nye prosjektledere tar med seg inn i Konsis», forteller Tom videre. Han skal jobbe tett med begge to, og understreker at gode råd og bistand underveis gir kundene en rask og trygg leveranse.

Henter inn erfaren konstruktør

Den økende etterspørselen har også ført med seg en større andel oppdrag som krever konstruksjon, spesielt i samarbeid med den nye avdelingen for interiørarkitektur. Dermed har vi hentet inn nok en konstruktør til Konsis – Jesper Skogsberg.

Jesper med en hvit, konstruert boks i hånden

Jesper har tidligere vært praktikant i Konsis, og er, i likhet med vår andre konstruktør Eirik, uteksaminert fra Broby Grafiska i Sverige – en skole Konsis har gode erfaringer med. I etterkant av utdanningen har Jesper jobbet med konstruksjon og førtrykk i flere grafiske bedrifter, før han nå kommer tilbake til Konsis.

«Vi har lenge sett behovet for ytterligere en konstruktør i Konsis. Vi gleder oss over å ha fått på plass en så flink fyr som Jesper» forteller André.

Samtidig som Jesper er på plass, har vi også vært så heldige å få en praktikant med på laget – Tindra Andersson. Tindra studerer 2 året på forpackningsdesign, og allerede få dager inn i praksisperioden har hun vist at hun har mye å bidra med.

Jesper, Eirik og Tindra i prat om konstruksjoner
Jesper, Eirik og Tindra i prat om konstruksjoner

Videre satsning

I artikkelen om høstens storsatsning var vår spådom at avdelingen for interiørarkitektur ville bli et ettertraktet tilbud for våre kunder. Der traff vi spikeren på hodet, og allerede i mars er det behov for enda en interiørarkitekt inn i avdelingen. I mellomtiden har vi leid inn Malin Bjørk for å fylle plassen. Med denne opprustningen planlegger vi å holde det høye trykket oppe og fortsette å møte markedets etterspørsel.

«Det er moro at vi har fått en så god start på interiørarkitekturavdelingen at det allerede nå er behov for enda en interiørarkitekt», forteller André.

Som om ikke det er nok ruster vi opp med nok en en prosjektleder så snart som i februar. Dette er en tidligere Konsis-veteran med lang fartstid i grafisk bransje, og med god kjennskap til Konsis og alle våre tjenester. En utmerket god ressurs å få tilbake i staben og med på den videre satsingen i 2022.

LES OGSÅ: Daglig leders tanker om året som gikk

Kategorier: