Fra campingvogn til Freia sjokoladebutikk - Konsis

Fra campingvogn til Freia sjokoladebutikk

Året 2021 ble fylt med små og store prosjekter, samt nye, likesom allerede eksisterende samarbeid. Vi leverte over 10.000 jobber til over 2.000 ulike kunder. Her er et lite utvalg av det vi har produsert og leverte i 2021:

Helfoliert campingvogn for Piacere og Ooni. Folie er designet, produsert og montert av og hos Konsis. Foto

Design og helfoliering av campingvogn

Det som en gang startet som et hobbyprosjekt, har blitt en solid jobb og inntektskilde for gjengen bak Ooni Pizzaovner. Selv fikk vi i Konsis gleden av å designe og produsere folien til deres splitter nye campingvogn som de senere brukte til promotering.

Selvfølgelig tok vi også på oss jobben med å foliere den.

WANG med bistand til ny podcast

Da WANG skulle lansere en ny podcast – veien mot toppen – trengte de en ny logo for anledningen. Da kom de til oss!

Til gjengjeld leverte vi det, og så mye mer – logo, en promoteringsvideo, vi la på en fortellerstemme og vi komponerte musikken.

I tillegg startet vi i høst arbeidet med å designe og innrede alle WANG-skolene i Norge – treningsrom, klasserom og oppholdsrom. Dette er et av mange prosjekter som fortsetter inn i 2022.

Historien om Utøya

Historien om Utøya er så mye mer enn bare terroren 22. juli 2011. Øya har i dag atter reist seg, og blitt en åpen, tilgjengelig og inkluderende arena for å engasjere, lære og minne.

Vi i Konsis fikk det ærefulle oppdraget med å bidra til dette arbeidet ved å produsere ulike artikler til øya og øyas minneutstilling.  

Utstillingsvinduet til Freia sjokoladebutikken. Foto.

Juleutstilling i Freia sjokoladebutikk

– i samarbeid med Parallell

Da den majestetiske sjokoladebutikken til Freia atter et år skulle klargjøre utstillingsvinduene før jul, var det Parallell som fikk oppdraget. Og som så mange ganger før valgte de å ta med Konsis som sin samarbeidspartner.

Resultatet ble en miniatyrutstilling med perfeksjon ned til minste detalj.

Eksklusive trykksaker

I løpet av året lager vi store mengder flotte trykksaker til all slags bruk, og har store produksjonsmuligheter her på huset. Dette kan være produktkataloger, flyers, invitasjoner, menyer og så mye mer.

Her finnes det mange ulike varianter for tekstur og produksjon, og det kan være lurt å kjenne på ulike materialer før man bestiller. Derfor har vi produsert en produktkatalog med mange ulike alternativer.

Fotografering til Spekestua-katalogen

Atter et år har vi tatt nye bilder til produktkatalogen til Spekestua. De siste fire årene har Konsis bistått med alt fra design, foto og websider, til innredning og ny produktkatalog

Vi har egen fotograf og et av Oslos mest moderne fotostudio, og kan ta bilder av produkter, mennesker, mat- og miljø.

Foliering av Solibo-motorsykkel

Med et ønske om å bli mer synlig i bybildet, kom Solibo på idéen om å foliere motorsykler som de ansatte kunne benytte seg av.

Vi tok på oss folieringsjobben. Så klart!

Omprofilering av Arexa

For ganske nøyaktig et år siden – 1. januar 2021 – ble GK Sikkerhet døpt om til Arexa. Med dette fulgte en hel omprofilering av bedriften.

Konsis sto for profilutvikling, logo og produksjon.

Vi deler nyheter og hverdagslivet i sosiale medier

Konsis er tilstede i de sosiale mediekanalene Facebook, LinkedIn og Instagram. Der deler vi nyheter, prosjekter, dagligdagse oppdateringer, behind the scenes og annet spennende innhold, i tillegg til det som allerede er nevnt over. Følg oss, da vel!

Kategorier: