Pizzaovn på hjul - Konsis

Pizzaovn på hjul

Det som en gang startet som et hobbyprosjekt, har nå blitt en solid jobb og inntektskilde for gjengen bak Ooni Pizzaovner.

Tilbake i 2011 var den Finske pizzaelskeren Kristian Tapaninaho på evig jakt etter den perfekte pizza på hjemmebane. Den ekte, italienske pizzaen laget på ekstremt høy varme fikk han rett og slett ikke til i komfyren hjemme. “Det må da finnes en bedre løsning?” tenkte han, og tok saken i egne hender.

Etter mange skisser, utallige prototyper og prøvespising med variert hell, var han i mål. Kristian kunne endelig si seg fornøyd med å ha utviklet den første vedfyrte, portable pizzaovnen – Uuni.

Ooni pizzaovn, levert av Piacere
Ooni pizzaovn, levert av Piacere

LES OGSÅ: historien om Ooni Pizzaovner

Etter lansering fikk Uuni strålende omtale i store publikasjoner verden over, og har vunnet en rekke priser for både innovasjon og nyskapning. Og med stadig større internasjonal oppmerksomhet har Uuni, som er finsk for ovn, blitt Ooni.

I dag er det Piacere som importerer og har agentur på Ooni i Norge, og tanken bak er at alle skal få muligheten til å lage ekte, italiensk kvalitetspizza hjemme. Og nå skal de ut på veien!

Omreisende pizzaovn

De kommende månedene vil Piacere bruke sin nye campingvogn for demonstrering av pizzaovnene rundt om hos sine kunder. Og en slik vogn må naturligvis vekke oppmerksomhet. Det var da de koblet på Konsis.

Konsis fikk i oppdrag å bistå Piacere med profileringen, og de trengte et kult design som ble lagt merke til. Ønsket fra Piacere var å vise frem deres hovedprodukt – pizzaovenen – men også hvor fantastisk pizza man kan lage i disse ovnene.

En av våre designere ble satt på jobben og lagde flere skisser og forslag til design på campingvognen.

Etter noen runder med korrektur ble designet godkjent. Deretter var det klart til produksjon i vår produksjonshall, før jobben med å foliere campingvognen kunne starte. Også det ble gjort her på huset i våre egne folieringslokaler.

LES OGSÅ: Bilfoliering hos Konsis

Foliering i foliehallen her hos Konsis, Piacere
Foliering i foliehallen her hos Konsis, Piacere

Partnersamling med Piacere

Ferdig foliert og med pizzaovnen på plass er Ooni og Piacere klare for å legge ut på en miniturné. Og første stopp på ferden var faktisk et event arrangert her hos Konsis.

Som stolt sponsor av Vålerenga Fotball Damer inviterte vi de andre sponsorene hit for et av årets flere partnersamlinger. Piacere sto for maten!

Piacere serverer pizza laget i Ooni pizzaovn
Piacere serverer pizza laget i Ooni pizzaovn

Deretter legger altså campingvognen ut på reise til mange av Piacere sine kunder. Så det er bare å holde øynene åpne, og kanskje du får deg et pizzastykke eller to.


Har du noe du ønsker å foliere – bil, båt, vindu eller annet?
Les mer på denne siden og ta kontakt for et tilbud som passer dine behov.