Solibo - Konsis

Solibo

Solibo er en one-stop-shop for alle borettslag og sameier, med tjenester som forretningsførsel, styreledelse og vedlikeholdsplanlegging. De er ikke bare proffe og ansvarlige, de er også dyktige markedsførere! I tråd med Solibos fremoverlente og effektive image har vi profilert en motorsykkel i ekte Solibo-stil.

Nettside

solibo.no

Mye av Solibos kundebase er i byen og ettersom det blir vanskeligere og vanskeligere å komme frem med bil, har de løst dette ved å kjøre motorsykler. På den måten får de synligheten man ville hatt med bilfolie og fremkommeligheten man ville hatt med sykkel – noe som naturligvis ville blitt borte med offentlig transport.

Rekruttering er en kunst – en kunst Solibo mestrer i alle høyeste grad! God markedsføring leder til salg – men ikke bare det – god markedsføring gjør også et selskap til en lukerativ arbeidsplass. Solibo slår to fluer i en smekk ved å gjøre seg synlige i bybildet med profilerte motorsykler. Hos Solibo får alle tilbud om å profilere motorsyklene sine og det kuleste er: Har du ikke motorsykkellappen, støtter de sine ansatte i å ta den.