Konsis satser stort med ny avdeling for interiørarkitektur

Vi satser stort med egen interiørarkitekturavdeling

I snart tre tiår har Konsis levert alt innen trykk, design, foto og digitale tjenester, men vi ser ingen grunn til å stoppe der. Nå satser vi stort og utvider med en helt ny avdeling ­– interiørarkitektur.

«Vi ønsker å tilby kundene våre enda mer – det lille ekstra», forteller daglig leder, André Bratli.

Tør å tenke annerledes

Dette er noe Konsis har sett frem til lenge, og det var et naturlig neste steg – å utvide med en interiørarkitekturavdeling som kan utnytte de enorme mulighetene vi allerede har i produksjonen.

«Gode kunder som stadig utfordrer oss, samt kreative ansatte som ønsker å eksperimentere, har gitt oss muligheten til å vokse raskt. Vi har blitt en foretrukket partner for mange», sier André.

På kundelisten finner vi nemlig alt fra museer, entreprenører, kunstnere og utallige bedriftskunder – kunder som setter høye krav til kvalitet, og som ønsker helt nye løsninger markedet aldri har sett før.

«Skal vi møte disse forventningene må vi være en utfordrer i markedet, og da må vi tørre å tenke annerledes. Det gjør vi nå med ny avdeling!» legger André til.

Skal ta markedet med storm

Med den nye avdelingen vil Konsis kunne tilby en komplett løsning for offentlig og privat virksomhet. En løsning som er savnet og ettertrengt i markedet i dag. Det er hvert fall vår oppfatning og én av grunnene til at vi satser.

«Vi vil kunne følge kundene våre fra A til Å, og tilby dem et enda bedre, mer helhetlig og komplett produkt» forteller Camilla. Hun er prosjektleder for avdelingen og har bred erfaring innen ledelse og gjennomføring av prosjekter. Tidligere har hun blant annet jobbet som salgssjef, driftskoordinator og som storkundekonsulent, nå skal hun sørge for at avdelingens prosjekter går så smidig som mulig.

LES OGSÅ: Hvorfor bør du bruke en interiørarkitekt?

Tone og Camillia fra avdelingen for interiørarkitektur

Hennes makker, Tone, har jobbet med interiørarkitektur i mer enn 15 år, og er kjent for å tidlig fange opp kundens visjon og for å utfordre «normalen». Selv sier hun alltid at «Godt design kan gjøre litt vondt», nettopp fordi hun vet at de aller beste resultatene ofte ligger utenfor komfortsonen.

Sammen skal den nye avdelingen bruke sine godt over 30 års erfaring til å bygge opp avdelingen, posisjonere seg og ta markedet med storm.

LES OGSÅ: Interiørarkitektur

Et knutepunkt

Og duoen er allerede godt i gang, og utnytter alle godene ved å ha både produksjon og montering i eget hus. Nylig fikk de blant annet designet og spesialbygd en stor lampeskjerm med diameter på 1,5 meter som skulle passe resten av kundens interiør.

Med produksjonsmulighetene som finnes her på huset og den kreativiteten og kunnskapen våre ansatte sitter på, har nemlig den nye avdelingen en unik mulighet til å sette et særpreg på lokalene til våre kunder.

«Fordelen av å sitte med alt i samme hus er enorm – vi får en ekstrem kontroll på kvaliteten på det vi produserer og leverer, og vi kan snu oss raskt» mener Tone. Med egen produksjon av eksempelvis tapeter, “wayfinding”, folie og støydempende materialer er mulighetene nærmest uendelige, og nå med interiørarkitekt på plass blir alle disse elementene fort en del av designet.

I tillegg vil den nye avdelingen kunne tilby interiørarkitekttegninger, hele konsepter og både produksjon og montering fra Konsis. Videre er planen deres å komme enda tidligere inn i prosessen med kunden, og jobbe med kunden fra idéstadiet og helt til sluttproduktet er levert.

Og med det trenger kunden rett og slett bare ett knutepunkt for å klargjøre lokalene sine – Konsis!


Ønsker du å komme i kontakt med avdelingen – få et tilbud, sette i gang et prosjekt eller bare høre mer? Ring Prosjektleder Camilla på; 951 29 686 eller send en mail til camilla@konsis.no

Kategorier: