Daglig leders tanker om året som gikk - Konsis

Daglig leders tanker om året som gikk

Først og fremst – Riktig godt nytt år!

Daglig leder André sier takk for året som har gått

På god vei inn i vårt 30. år i bransjen, er det ingen hemmelighet at vi nå legger bak oss nok et spesielt år, og jeg vil gjerne dele noen tanker. For til tross for en tøff start på 2021 og mange permitterte, kom vi oss heldigvis mot slutten av andre halvår til hektene igjen. Det er ingen selvfølge for alle.

Før sommerferien kunne vi med glede ønske alle ansatte velkommen tilbake på jobb, og i september klarte vi å snu den negative trenden. Månedene etter det hadde vi mye å gjøre og vi fikk en god avslutning på 2021! Vi ser positivt på utvikling og er veldig godt rigget til å ta fatt på 2022. Ingenting av dette hadde vært mulig uten våre trofaste, samt nye kunder og stå-på viljen til våre ansatte. Så dette blir innleggets første «takk» for det!

Den positive trenden vi nå ser betrygger oss om at vi i Konsis fortsetter å levere produkter og tjenester kundene våre etterspør og som er relevant for de fleste bransjer. Våre kunder er godt spredt utover de fleste bransjer, fra telekomselskaper og legemiddelfirmaer, til offentlige etater, museer og revisjonsbedrifter, for å nevne noen. Likevel ser vi et kjennetegn hos de fleste – de ønsker en leverandør de kan stole på, som leverer kvalitet, videreutvikler seg sammen med kunden og som finner frem til de gode løsningene. Det er dette vi synes er morsomt – når kunden kommer med idéer eller utfordringer vi sammen kan løse. Så takk for at dere utfordrer oss på det. Vi i Konsis er fast bestemt på å fortsette å være den leverandøren også i 2022.

Skal vi klare det er vi avhengig av gode og skarpe medarbeidere i Konsis. Det har vi, heldigvis! Det er de som gjør oss gode. Selv er jeg overbevist om at de er mye av grunnen til at mange av våre kunder velger oss igjen og igjen. Takk til hver og én Konsis’er for det. Jeg skulle gjerne ramset opp hver eneste én, men vi begynner å bli såpass mange, og flere skal vi bli!

For i høst utvidet vi ytterligere med en avdeling for interiørarkitektur. Fordelen med å ha interiørarkitekter i eget hus kombinert med den store produksjonsparken vi har, er helt unik og gir store muligheter. Dette ser vi på som en kjempefordel, og vi opplever at det ble ekstremt godt tatt imot hos våre kunder. Faktisk såpass godt at vi i tillegg til de to nyansatte som startet da, styrker laget med atter en interiørarkitekt.

Som om ikke det var nok fikk vi nå ved årsskiftet flere nyansatte på plass og vi har ytterligere en til på vei inn. Vi styrker flere av våre avdelinger, og får ekstra krefter både i interiørarkitektur, på salg og prosjektledelse, og på avdelingen for førtrykk og konstruksjon. Velkommen skal de være! Les alt om våre nyansatte her.

Ja, for til tross for et turbulent marked skal vi fortsette å vokse. Vi ser et behov og en etterspørsel etter en leverandør som har produksjon og kreative tjenester, så vel som de tradisjonelle tjenestene som trykk på papir, på ett og samme sted. Dette gir kundene våre raske leveranser, samtidig som vi har full kontroll på kvaliteten. Det gjør at kunden kun trenger ett sted å forholde seg til. Vi tenker at det skal være Konsis også i 2022.

Nå som 2021 er lagt bak oss går vi med stor iver i gang med 2022. Vi i Konsis er heldige som har så mange trofaste kunder som blir med videre inn i det nye året. Forhåpentligvis blir det også mange nye. Jeg gleder meg til å ta fatt på 2022 sammen med dere alle og er stolt over alt vi fikk til i 2021, tross pandemien. Måtte dette året bli mindre preget av korona og koronarestriksjoner på alle fronter.

Takk til alle – både kunder, partnere og ansatte – for året som har gått og hjertelig velkommen til 2022 og alt det bringer med seg. Godt nytt år! 

Med vennlig hilsen
André Bratli,
daglig leder i Konsis

Kategorier: