Konsis bidrar til å forebygge smitte - Konsis

Konsis bidrar til å forebygge smitte

Når det skjer store endringer i hverdagen har vi et økt behov for å både gi og få informasjon. Vi kan bidra med formidling i alle kanaler. Har du informasjon som skal ut til dine kunder eller ansatte? Ta kontakt idag!

Munnbind

Konsis leverer munnbind med og uten trykk som kan bestilles i både store og små kvantum. Se deler av sortimentet vårt her.

Smitteskjerm

Vi lager spesialtilpassede akrylskjermer til kontoret eller butikklokalet ditt, slik at både ansatte og kunder kan vernes mot smitte på best mulig måte.

Ansiktsvisir

Konsis tilbyr et ansiktsvisir som kan produseres raskt og effektivt i eget hus. Visiret er laget i et slitesterkt transparent materieale og konstruert på en slik måte at det lett til tilpasses hver enkelt.

Diskdisplay

Med et diskdisplay kan settes på bord, disk, pult, hyller, resepsjon, og andre flater over bakkehøyde, for minne besøkende om å sprite hendene.

Gulvfolie

I butikker kan det være vanskelig å passe på at kundene holder avstandene som myndighetene har anbefalt. Bruk gulvfolie til å vise vei eller anbefalt avstand i køen.

Gulvstående display til hånddesinfeksjon

Vårt gulvstående display for hånddesinfeksjon er 155cm høyt med en ramme til informasjonsplakat og en flate for å sette desinfeksjonsmiddel. Displayet leveres ferdig med plakat, uten desinfeksjonsmiddel.

Plakater

Holder dere stengt eller har øvrig informasjon om nye rutiner, tiltak og liknende designer og trykker vi plakater til både innen- og utendørs bruk.

Etiketter og klistremerker

Vi kan på kort varsel produsere etiketter til merking av ulikt materiell for både innen- og utendørsbruk.

Vindusfolie

Vindusfolie er en synlig og enkel måte å formidle budskap i butikk og lokaler forøvrig. Vi kan trykke, formskjære og montere folie til både midlertidig og permanent bruk.

Kategorier: