Konsis har fått fire nye talenter med på laget - Konsis

Konsis har fått fire nye talenter med på laget

Konsis fortsetter å vokse i takt med etterspørselen etter varierte prosjekter fra kundene våre. Derfor trenger vi flere dyktige talenter med på laget slik at vi kan fortsette å levere det kundene våre ønsker, samtidig som det holder vår høye standard for kvalitet. Nå har vi gleden av å ha hanket inn fire nye makkere med variert kunnskap og erfaring, som vil bidra til å holde på den positive trenden.

Bilde av dame i et resepsjonsområde
Interiørarkitekturavdelingen vokser og Ana Maria Østmo skal styrke avdelingen.

En interiørarkitekt med blikk for riktig belysning

For cirka ett år siden utvidet vi tilbudet vårt og startet med prosjekter innen interiørarkitektur. Dette har blitt en stor suksess, og det er et marked og et behov vi forventer å se vokse ytterligere i årene som kommer. I den anledning var det en selvfølge at vi trengte nok en dyktig interiørarkitekt, og da fant vi en med et blikk for levende design og ekspertise innen lysdesign. 

Ana Maria Østmo har lang og variert erfaring som interiørarkitekt. Med utdannelse fra både USA, Columbia og Italia, har hun et unikt perspektiv og kan skilte med erfaring og inspirasjon fra en rekke ulike kulturer. Ana Maria har en master i lysdesign og vet hvordan man kan bruke farger, materialer og belysning til å påvirke både produktivitet og humør. De siste årene har hun drevet sitt eget interiørfirma med fokus på nettopp liv og lys i prosjektene. Vi var heldige og fikk henne med på laget i oktober.

Les mer om vår interiøravdeling kan tilby
 

Bilde av mann med kaffekopp
Fredrik Mortvedt blir et solid tilskudd til vårt team.

Store sko å fylle, men rett mann for jobben

I det en av selskapets gründere, Svein Bratli, trapper ned, måtte vi finne en erfaren lønns- og regnskapsansvarlig til å tre inn i rollen som Bratli har innehatt de siste årene. Dette er store sko å fylle, men det ble klart for oss at Fredrik Mortvedt er rett mann for jobben.

Fredrik startet også hos oss i oktober, og har med seg lang erfaring med regnskap fra blant annet Intersport i bagasjen. I tillegg til et hode for tall og budsjetter, er han også aktiv i mange frivillige organisasjoner der han bidrar stort. Vi er trygge på at han vil bli et solid tilskudd til teamet vårt.
 

Bilde av dame med armene i kryss
Maria Telle startet som grafisk designer i september.

Et spennende nytt tilskudd til vår grafiske avdeling

I september hadde vi gleden av å ønske Maria Telle velkommen inn i Konsis. Ettersom vi får inn stadig større og mer omfattende prosjekter, trenger vi enda flere talentfulle grafiske designere til vår kreative avdeling.

Det nyeste tilskuddet til avdelingen har jobbet med en rekke spennende prosjekter som omfatter alt fra set design for filmtrailere til podcastcovere, visuelle profiler og illustrasjoner i fagbøker for store aktører. Hun har vært Marketing Manager og Social Media Manager for flere ulike selskaper, sist for Theatercaféen der hun blant annet lagde emballasjedesign – før hun steg inn i våre rekker.

Les mer om vår designavdeling

Stian Strømberg gjør comeback som prosjektleder i Konsis
Stian Strømberg gjør comeback i Konsis.

Lærlingen som gjør comeback som prosjektleder

Fra å først og fremst levere enklere trykkjobber, har Konsis utviklet seg til å levere omfattende produksjoner med mange ledd og varierte oppgaver. Selv om trykkjobber fortsatt er et stort og viktig forretningsområde for oss, ser vi nå viktigheten av prosjektledelse og rådgivning, i takt med selskapets stadige vekst samt den store pågangen i flere avdelinger. Dette er en spennende utvikling, og vi er svært fornøyde med å kunne hente inn flere kloke hoder – og i dette tilfellet, hente et av dem tilbake!

Stian Strømberg startet nemlig karrieren hos oss som lærling i Konsis fra 2001 til 2004. Siden den gang har han fortsatt å jobbe med blant annet trykk og folie, men har nå også lang fartstid innen salg og prosjektledelse, blant annet for en stor konkurrent. Da er det selvfølgelig ekstra gøy at han nå gjør comeback hos oss! Stian har teften for å snakke med kunder, og trives med høyt tempo og mange baller i luften. Det skal han heldigvis få fortsette med hos oss når han trer inn i rollen som prosjektleder!
 
Vi gleder oss til å se hva disse dyktige folkene vil ta med seg inn i teamet vårt, og vet at de vil bli viktige tilskudd i veien videre for vår utvikling og suksess. Konsis fortsetter å vokse, og vi er klare for å omfavne ytterligere vekst og etterspørsel i årene som kommer.

Kategorier: