Lash Bar i ny drakt - Konsis

Lash Bar i ny drakt

«Jeg tok turen innom deres hjemmeside. Aner ikke hvorfor jeg ikke har gjort dette før… Men jeg ser dere sitter på ekstremt stor kompetanse innen egentlig alt jeg trenger.»

Slik startet henvendelsen vi fikk fra Katrine Carlie, daglig leder hos Lash Bar. Hun stod midt i en rebrandingprosess, og ønsket Konsis’ kompetanse. 

Det første møtet

I det første møtet ble vi invitert inn for å se på en ny profil av interiører i salongen hennes på Grünerløkka. Katrine forteller at hun er helt ferdig med stilen hun har hatt frem til nå, og viser oss en video av hvilken stemning og stil hun ønsker at bedriften hennes skal ha fremover.

LES MER OM: Vår avdeling for interiørarkitektur

Vi lytter, stiller spørsmål og avklarer funksjonalitet og behov for fremtiden; hva fungerer, og hva fungerer ikke i dagens situasjon? Hva ønsker hun å beholde av inventar, hvilke andre hensyn skal vi ta med i designet?

Møtet flyter godt og Katrine forteller hva hun drømmer om. Vi er alltid interessert i å høre om kundenes ufiltrerte drømmer, for det er vår jobb å komme så nær denne drømmen som mulig, innenfor de rammene og begrensningene vi får. Og jeg ser at interiørarkitekten vår allerede har fått flere ideer til hvordan vi skal løse det – drømmen er innenfor rekkevidde.

Forslag til design basert på kundens egne drømmer
Forslag til design basert på kundens egne drømmer

Vi tar mål av lokalene slik at vi kan tegne disse inn i tegneprogrammet, og kan ta alle forholdsregler for å få designet til å fungere i praksis. 

Tilbud og moodboard

Kort tid etter befaringen sender vi et tilbud på de to neste fasene; konsept, ide og design, samt detaljprosjektering. Vi legger også med et moodboard fullt av lekre bilder, som viser retningen vi ser for oss å ta designet i.

Moodboard satt sammen av Konsis, sendt til kunden
Moodboard satt sammen av Konsis, sendt til kunden

Konsept, ide og design

Når moodboardet er godkjent, går interiørarkitekten i gang med arealplanleggingen og designer nytt interiør. Hun har sett at salongen med fordel kan møbleres på en annen måte, for å få flere multifunksjonelle arealer, og bedre arbeidsflyt for behandlerne. Videre beskrives alle overflater og materialer, belysning, farger, gulv, møbler, dekor og profilering.

Forslag til nytt design hos Lash Bar
Forslag til nytt design hos Lash Bar

Presentasjon 

Designforslaget visualiseres ved hjelp av fotorealistiske 3D-tegninger. Vi setter sammen en lekker presentasjon, og møter på nytt Katrine. Denne gangen har vi møtet hos oss, hvor vi kan vise prøver på de faktiske materialene, og gå igjennom løsningsforslaget. Denne gangen har vi i samarbeid med konstruktørene våre, designet lampeskjermer og gullfugler hengene i taket. Det kommer til å bli et skikkelig blikkfang.

Lampeskjermer og gullfugler som henger i taket, designet, konstruert og produsert av og hos Konsis
Lampeskjermer og gullfugler som henger i taket, designet, konstruert og produsert av og hos Konsis

Veien videre

Katrine elsket forslaget vårt, og ønsker å gå videre i prosessen uten revideringer. Derfor går vi nå i gang med å innhente priser fra underleverandører og håndverkere, for så å sette opp en fremdriftsplan for gjennomføringen av prosjektet. Produksjonen av tapet, folie, lampeskjermer, dekorasjonfugler, støydempende materiale og utstillingshyller ordner vi i egen produksjon.

Går alt som vi håper vil Lash Bar kunne relanseres som Balenchi i helt ny drakt om kort tid. 
Gjett om vi gleder oss til å se det ferdige resultatet! 

Kategorier: