Møt din problemløser - Konsis

Møt din problemløser

En av mange fordeler med å være kunde hos Konsis, er at du får din helt egen prosjektleder, eller problemløser som vi ofte kaller dem.

Noen vil kanskje gå så langt som å kalle de superhelter. Du får kalle de hva du vil. Felles for dem alle er uansett at de fungerer som din kontaktperson i Konsis og innehar en enorm mengde grafisk kunnskap – kunnskap du gjerne får benytte deg av.

For hva enn du trenger – om du ønsker å tenke nytt, videreutvikle eksisterende konsepter, eller holde deg til det samme gamle – så kan vi bistå. Prosjektlederens jobb er nemlig å rådgi og finne de aller beste løsningene for deg, innenfor ditt budsjett.

Over 200 års erfaring

En av disse er din problemløser i Konsis

Hver og en av våre prosjektledere har lang og variert erfaring fra grafisk bransje – enten de er utdannet trykkere, grafiske designere, har vært produksjonssjef eller drevet egen business. Til sammen sitter de på godt over 200 års arbeidserfaring innen trykk og produksjon. Hver dag blir denne erfaringen brukt til å rådgi og bistå våre kunder, styre fremgangen i prosjekter og skape magiske resultater både du og vi kan være stolte av.

Styrer skuta fra A-Å

På alle våre prosjekter er det prosjektleder som holder i alle møter og dialoger fra første stund, og styrer skuta fra A-Å.

De fungerer som et bindeledd mellom kunde og alle ressurser internt i Konsis, og bidrar i eventuelle prosesser med å lage logo, bedrifts- eller fargeprofiler og planlegge inventar.

Prosjektledernes jobb er å komme med råd og forslag, og dele av sin årelange erfaring. Alt for å møte kundens listelange ønsker og behov, men også for å vise frem muligheter de ikke ante at eksisterte. Sammen vil resultatet gå over alle forventninger!

Mot prosjektets slutt er det vanlig å ta et statusmøte, en oppdatering eller et forberedende møte mellom prosjektleder og kunde – alt ettersom hva prosjektet går ut på. Her kan videre og/eller avsluttende prosess planlegges og diskuteres i minste detalj – skal noe fraktes/leveres, må det monteres, skal vi jobbe videre på andre prosjekter, når og hvor? You name it!

Tidlig involvering = flere og bedre muligheter

Uansett hva dere har planlagt eller trenger hjelp til å planlegge, uansett hva som skjer hos dere fremover – inkluder våre problemløsere, gjerne helt fra start. Da går prosessen smidigere og mulighetene blir langt flere. Med mange kreative hoder, samt egen maskinpark på huset, finnes det nesten ingen grenser for hva vi kan lage sammen. Vår erfaring er at det er mer enn hva folk flest tror!

OBS: Er du ikke sikker på hvem din problemløser er?
Ta kontakt med oss, så sjekker vi det på null komma niks. Din problemløser er aldri langt unna.

Kategorier: