Nå ruller vi ut etiketter - Konsis

Nå ruller vi ut etiketter

Vi utvider sortimentet vårt med trykking av etiketter på rull. Selvsagt hjelper vi deg også med både design og gode løsninger, slik du er vant til.

Bruken av selvklebende etiketter har økt kraftig gjennom mange år, og mange kunder har spurt oss om vi også kan trykke og levere etiketter på rull. Til disse og alle andre har vi nå en veldig hyggelig nyhet!

Nyheten er selvsagt at vi nå utvider sortimentet vårt med trykking av etiketter på rull. Der kan vi trykke med alle typer spesialfarger på ulike etikettmaterialer, og levere etiketter på rull i både store og små opplag, med rullkjerne og lengde slik du ønsker. Moderne trykkmaskiner og skjæreverktøy gjør det enkelt å produsere etiketter i alle fasonger, klare for maskinell påføring rett fra rull.

bilder av etiketter

Det finnes mange muligheter for ulikt bruk

God prosjektledelse, høy kvalitet og rask levering er noe vi tilstreber i alle sammenhenger, og etikettproduksjonen er selvsagt ikke noe unntak. Vi anbefaler en etikettprat med en av våre prosjektledere, om materialer, design, farger, lim, robusthet, formater, volumer, opprulling – eller noe helt annet som har med etiketter å gjøre. Det kan bli årets mest lønnsomme etikettprat. Kontakt oss nå, vi ruller gjerne innom deg.

Ta kontakt for en helt uforpliktende og hyggelig prat.  

Trenger du hjelp til å designe dine etiketter?

Våre grafiske designere hjelper deg gjerne med nytt design eller forbedringer som kan løfte produktene og varemerkene dine til et enda høyere nivå.

Godt design skal ha en funksjon. Det skal kommunisere, vekke oppmerksomhet og være synlig. Det er hvert fall det vår kreative avdeling jobber for og etter, og med det tradisjonelle håndverket i årene og fokus på stadig utvikling, møter vi dine behov – pluss litt til.

LES ALT OM: Design og kommunikasjon

Kategorier: