PrintCollect - enkel bestilling av standardiserte trykksaker - Konsis

PrintCollect - enkel bestilling av standardiserte trykksaker

Vårt web to print-system, PrintCollect, er et fantastisk hjelpemiddel for effektiv trykksakproduksjon. Vi holder lager på standardvarer og trykker tilpassede trykkasker etter maler som finnes i løsningen.

PrintCollect er et nyttig hjelpemiddel som er utviklet for å forenkle bestilling av trykksaker og markedsmateriell på nett. Med faste maler for visittkort, brosjyrer og andre trykksaker, kan du enkelt fylle inn variable data, redigere bilder og gjøre tekst- og layoutendringer via nettleseren for å skreddersy trykksaken etter dine behov. Med alt på ett sted får du større kontroll over bestillingsprosessen, samtidig som produksjonstiden reduseres betraktelig.

Vil holder lagerstatus

PrintCollect inneholder et praktisk lagerstyringsverktøy som gjør at du til enhver tid har kontroll på lagerførte produkter. Du får også direkte tilgang til ordresystemet vårt, der du kan sjekke status på bestillingene dine og se detaljer fra tidligere produksjoner. Du kan i tillegg få varsling på e-post eller SMS når en bestilling er ferdig produsert. Opptrykk kan utføres i faste intervaller eller som ett enkelt oppdrag – alt etter dine behov og ønsker.

Ved å trykke opp store kvantum kan PrintCollect styre lagerbeholdningen av dine produkter, og du vil til en hver tid holde full oversikt.

Egen innloggingsportal

I portalen har du først og fremst tilgang til å følge med på dine jobber samt se ordrehistorikken igjennom web-systemet.

Bestilling

I bestillingsmodulen ligger variable og statiske trykksaker ute for enkel bestilling. Ved å benytte personlig innlogging brukerstyrer PrintCollect tilgang på varer og tjenester.

Kategorier: