Totalleverandør for Idun Industri - Konsis

Totalleverandør for Idun Industri

Vi har alltid vært stolte av å ha "Alt på ett sted". Kreativt byrå og trykkeri går hånd i hånd og her finnes nok et eksempel på at vi er veldig gode på å levere alt fra idé til ferdig produkt.

Fra konseptutvikling til montering

Tenk å levere konsept, design og foto i stort monn, for så å få produsere det hele eget hus! Det har vi fått gjør for Idun Industri.

Fra fotografering og film, til ny designprofil, utvikling av messekonsept, produksjon av messemateriell og trykksaker samt montering. Drømmeprosjekt? Ja!

Under kan du se litt av de tjenestene og produktene vi har levert til Idun Industri det siste halve året.

Profiloppdatering

Med fokus i sentrum har vi oppdatert Idun Industri sin profil. I denne referansen kan du se noen av trykksakene som er produsert etter den nye og forbedrede profilmanualen!

Magasin

Konsis kom med forslag til å produsere et magasin for Idun Industri. Formålet med bladet er å inspirere deres kunder og belyse hvor mye godt man kan lage med Idun-produkter. Konsis står for design, artikler, mange av bildene samt trykk av magasinet.

Idémesse

Den årlige idémessen til Idun gikk av stabelen i september. Konsis har designet messeprofilen og alt messemateriellet, samt produsert og montert det.

Bilde av tre pølser på trefjøl

Matfoto

Sammen med en av Norges beste matstylister, Monica Bjerkerud Sjøli, har Konsis tatt smakfulle bilder for Idun Industri. Hamburger- og pølsebrødene er bakt med Idun Credi Softdeig, en perfekt base som er utviklet for å brukes i nesten alle typer bakeverk. Det er kun fantasien som setter grenser. Digg!

Lignende saker

My Bakery

My Bakery er nå en av Norges ledende leverandører av bake-off produkter og med nytt hovedkontor rett ved...

Les mer

Bako

Se hva vi gjorde da vi utviklet konsept, redesignet logo, fotograferte produkter og produserte trykksaker for Bako.

Les mer

My Bakery

My Bakery er nå en av Norges ledende leverandører av bake-off produkter og med nytt hovedkontor rett ved...

Les mer