Tre gode grunner til å glede seg til høsten! - Konsis

Tre gode grunner til å glede seg til høsten!

Grillen er nettopp hentet frem, de første stemorsblomstene er plantet og vi har så vidt blitt vant til å vise leggene offentlig igjen. Brisen stryker oss over ryggen og fuglene synger til langt på natt. Og akkurat nå er det er ingen som har lyst til å tenke på høsten.

Likevel er det kanskje nå du burde ofre tiden etter grillsesongen en liten tanke, vi gir deg tre gode grunner:

  1. Du kommer til å være klar! Frisk høstbris gir vind i seilene og du kan stole på at lysten på nye oppgaver vil dukke opp. Hvis du setter inn et lite støt og starter opp høstprosjektene før ferien, så kan du komme tilbake med overskudd og sommerfugler i magen for alt det spennende som er i gang.
  2. Vi kan treffes! Pandemien er historie og du kan planlegge eventer, kundefester og messer som aldri før. Med oss på laget er det lett å slå på stortromma, vi designer, freser ut og bygger opp fengende eksponeringer til både store og små samlinger, så finn frem kalenderen og start planleggingen.
  3. Selv om du ikke går på skolen lenger, kan du fortsatt få den gode følelsen av nytt pennal og ny ransel. Fiks opp kontoret med inspirerende dekor eller få nytt design på alt fra penner og blokker til presentasjoner og brosjyrer.

Hjelp deg selv godt i gang med høsten og legg til rette for at oppgavene som venter bak neste sving er morsomme og givende. Vi har kapasitet til å produsere, designe og virkeliggjøre alle de gøyale planene du har for høstsesongen enten du skal på messe, freshe opp lokalene eller fornye salgsmateriellet. Nyt sola, grillen og varmen – men ikke vær redd for å tenke litt på høsten, for det kommer også til å bli gøy!

Nytt salgsmateriell?

Konsis har bred erfaring og kompetanse innenfor trykking – både digitalt og  offset. Med det beste utstyret og de mest avanserte maskinene på markedet, sørger våre dyktige medarbeidere inne design og produksjon for at trykksaken din skiller seg ut i mengden.

Ny høstlansering?

Gi firmaets identitet et løft, vår kreative avdeling består av dyktige designere, webdesigner, utviklere og fotografer og hjelper deg i mål.

Messe i høst?

Å delta på messer og event kan være en effektiv måte å skill seg ut og fang potensielle kunders oppmerksomhet. Gjør det med ett av våre tre stand- og messesystemer: portable systemer, modulsystemer og snekkerbygde systemer. Kombiner standen med messeutstyr av høy kvalitet – mulighetene er endeløse. Kontakt oss, så finner vi en kreativ løsning som passer din bedrift!

Norcool produktkatalog
Norcool produktkatalog – omslag med effekter

Produktkatalog?

En produktkatalog kan gi deg full oversikt over dine produkter, og kommer i mange former og fasonger. Den kan være til inspirasjon eller brukes som et oppslagsverk, både digitalt og på trykk. 

Kategorier: