Spekestua - Konsis

Spekestua

Spekestua har i dag mange bedriftskunder, men så potensial i privatmarkedet og ønsket en nettbutikk som tilfredsstilte kravene til begge kundesegmentene.

For kunden har det vært viktig å lage en nettbutikk som er lett å bruke, integreres godt med eksisterende lagersystemer, og som ser selgende og innbydende ut.

Landingssiden hvor man kan velge om man er privat- eller bedriftskunde

Vi startet med å se på hvilke endringer vi kunne gjøre på designet fra dagens nettside, slik at man fra start får velge om man er gjest på siden som privatperson eller som bedriftskunde. Deretter planla vi å bygge opp siden fra bunnen av med designelementer fra eksisterende side og designhåndbok.

Siden ble bygget i WordPress med WooCommerce som nettbutikkløsning. Da prisene for privatpersoner og bedriftskunder er ulik på grunn av mva, laget vi en multisite – det vil si; to sider under samme tak. På den måten kan Spekestua selv bestemme hvordan prisene skal variere fra produkt til produkt uten at det oppstår misforståelser hos brukeren.

Sluttproduktet ble en multisite med WordPress og WooCommerce i bunn. Denne løsningen gir kunden totaloversikt over lager, omsetning per kundegruppe og mulighet til å kontrollere og redigere produkter. I tillegg er det mulighet til å redigere innhold på siden etter eget ønske og behov.

Kunden har hatt et stort hopp i salget og er veldig fornøyd med den nye løsningen.