Vindusdekor

Vindusdekor kan brukes til så mangt. Selvklebende folie passer perfekt til butikkprofilering og dekorering av kontorer. Konsis leverer folier til det aller meste. Vi designer, trykker og skjærer folien slik du ønsker. Med egne montører sikrer vi at leveransen blir som avtalt. Alt på ett sted gjør det enkelt for deg!


Limtyper

Våre printfolier finnes med flere ulike limtyper tilpasset ulikt bruk. Skal folien stå i mange år er det permanent lim som brukes. Vi har også kampanjefolie, der limet ikke er like aggressivt og kan fjernes lettere. Det er viktig at vi får beskjed om hvordan folien skal brukes før produksjon, så vi får valgt riktig folietype med riktig lim.

Utendørs folie

Dersom vindusfolien skal monteres utendørs, kan det være hensiktsmessig å laminere den. De vanligste laminatene er Anti-tag som gjør at grafitti kan vaskes vekk, samt UV-laminat, som sørger for at trykkfargen ikke blekner i vær og vind. Utskjært helfarget folie behøver ikke å UV-lamineres.


Utskåret vindusfolie

Å skjære ut vindusfolie til bokstaver, figurer og delikate design, er noe av det vi gjør mest av. Under ser du et utvalg av utskårede bokstaver og motiver vi har levert tidligere.
Les mer om Utskåret vindusfolie

Hvit vindusfolie

Ved å trykke bilder på hvit folie og montere det på vinduer som er eksponert for dagslys, får motivene en effekt som minner om lyskasser.
Les mer om Hvit vindusfolie

Glassklar folie

Med glassklar folie er trykket synlig fra begge sider. Vår glassklare folie er laget på en slik måte at skjærekanten er så godt som usynlig.
Les mer om Glassklar folie

Statisk folie

Statisk folie kan være greit å bruke om budksapet skal henge i en kort periode. Våre statiske folier finnes både i hvit og transparent og egner seg best på helt glatte flater, som f.eks glass eller plexiglass.
Les mer om Statisk folie

Frostet folie

Frostet folie brukes som oftest på vinduer og andre transparente flater. Dette er et perfekt materiale til for dekke innsyn i møterom eller kontorer.
Les mer om Frostet folie