2022 – Et år i vekst - Konsis

2022 – Et år i vekst

Daglig leder André sier takk for året som har gått

Det skjer alltid mye på Konsis, og 2022 var intet unntak. Til tross for en vanskelig verdenssituasjon, økende råvarepriser, leveringsproblemer og uroligheter på mange områder har etterspørselen etter produktene og tjenestene fra oss i Konsis vært enorm, og vi har levert mer enn noen gang.

Faktisk har vi økt omsetningen med godt over 30 % i 2022, noe vi er veldig stolte av.

30 år!
2022 var året Konsis fylte 30 år. Vi begynner å bli en voksen bedrift, men føler oss fortsatt unge og vitale, og sterkere enn noen gang.

På disse 30 årene har det skjedd mye. Vi har endret oss fra å være en liten reprobedrift til å være en fullservice mediebedrift, med alt fra design, foto, interiørarkitektur, og en produksjonsavdeling vi mener det ikke finnes maken til i Norge.

Vi legger merke til at mange flytter produksjonen sin til utlandet, men i Konsis skal vi fortsette å produsere selv, og har troen på at det er riktig å kunne levere høykvalitetsprodukter produsert lokalt.

13 nye medarbeidere
2022 har også gitt oss mange nye flinke medarbeidere. Hele 13 nye mennesker har vi vært så heldige å få med oss i året som har gått. Dette er alt fra interiørarkitekter, konstruktører, designere, prosjektledere og montører. En fin gjeng, som sørger for at tjenesteporteføljen vår blir komplett.

De siste årene har vi investert mer i kompetanse enn i maskiner og utstyr, og det siste året har vi sett effekten av interiørarkitekt-satsingen vi startet med for halvannet år siden. 

Vi har fått store prosjekter, og har tegnet alt fra skoler, cafeer og kontorlokaler. Vi ser at interiørarkitektur er en tjeneste som passer veldig godt med resten av kompetansen på huset, og med konstruktører og egen produksjon gir det et hav av nye mulighet for unike og kostnadseffektive interiørløsninger.

Utvider maskinparken
Selv om ny kompetanse er viktig for oss, er det kombinasjonen med produksjonsutstyret som gjør oss unike. I løpet av de neste månedene vil det komme inn flere nye store installasjoner. Det skjer også en del veldig spennende forandringer på huset, som vi gleder oss til å vise dere. Her anbefaler jeg å følge oss i sosiale medier, for å holde seg oppdatert på hva som skjer. Jeg kan love at det blir STORE nyheter.

Les også: Uendelige muligheter med produksjon i eget hus

Vi i Konsis ser frem til et spennende 2023, og gleder oss til å gjennomføre de mange planene vi har for året sammen med kunder og samarbeidspartnere. Vi ønsker å takke dere alle for følget i 2022, og gleder oss til mange nye og utfordrende prosjekter sammen fremover.

Godt nytt år!

Med vennlig hilsen
André Bratli
daglig leder i Konsis

Kategorier: