Uendelige muligheter med produksjon i eget hus - Konsis

Uendelige muligheter med produksjon i eget hus

Å være tidlig ute med å investere i ny teknologi har alltid vært en del av strategien til Konsis. En strategi som har gitt mange fordeler, spesielt for våre kunder.

«Konsis var faktisk en av de første i Norge til å starte med digitaltrykk», forteller André Bratli, daglig leder i Konsis.

Også i år er det investert i en større produksjonsmaskin, som forventes å være i hus i begynnelsen av nyåret. Hva slags maskin det er snakk om skal vi ikke avsløre helt enda. Det vi kan si er at det vil gjøre Konsis i stand til å levere enda flere spennende produkter til våre kunder.

«Å investere i ny teknologi gjør at vi alltid er et steg foran. Det setter oss i en konkurransedyktig posisjon i markedet hvor vi kan tilby kundene det lille ekstra», legger han til.

Satser på produksjon

Med satsingen på produksjon og nye maskiner, har behovet fra kundenes side også endret seg. Tidligere drev vi kun med trykk på papir. Nå har Konsis i tillegg en av Norges best utrustede storformatproduksjoner og tilbyr langt mer enn bare trykk på papir.

«En slik satsing gjør selvfølgelig også noe med hvilke typer produkter vi kan produsere for kundene våre. Og også hva de etterspør», forteller André videre.

produksjon med lakkfolie
Stian legger gullfolie på et omslag

For fra å kun tilby trykk av magasiner, rapporter, plakater og DM, kan Konsis nå også produsere messeutstyr – som rollups, messevegger og bannere – samt dekor og interiør med tapeter, bilder og skilter. For å nevne noe.

«Ved å ha produksjon med digitaltrykk og offsetmaskiner, samt storformatproduksjon og til slutt ferdiggjøre har mulighetene nærmest blitt uendelige», ifølge André

LES OGSÅ: Konsis skreddersyr i alle formater – til kundens fordel

Kortreist produksjon i Norge

Likevel er trykk på papir fortsatt en veldig viktig del av produksjonen i Konsis.

produksjon på papir
Jeppe sørger for at kvaliteten er på topp

«Det er nok mange som tenker at «dette kunne vi outsource til utlandet», men det tenker ikke vi. Tvert imot er produksjon i eget hus noe vi fortsetter å satse på fremover», legger André til.

Produksjon i eget hus sikrer nemlig kunden kortreiste produkter, kort leveringstid og ordentlig godt, norsk håndverk. Dette, kombinert med kreative tjenester, prosjektledelse og en stor maskinpark bidrar til full kontroll gjennom hele prosessen – fra idé til ferdig produkt.

«Våre kunder skal være sikre på at vi kan faget vårt og alltid leverer av høyeste kvalitet. Det er noe vi tar på alvor», avslutter André med.

LES OGSÅ: din sjekkliste for sesongens kurs, messer og event