Skreddersyr i alle formater - til kundens fordel - Konsis

Skreddersyr i alle formater - til kundens fordel

Produksjon på storformat betyr også store og mange muligheter. I Konsis har fokuset på storformat gitt oss en unik posisjon i markedet, en enorm produktutvikling og muligheten til å skreddersy stort sett alt, i alle formater - til stor fordel for våre kunder.

André Bratli er daglig leder i Konsis

For mens mange av våre konkurrenter velger å nedbemanne eller sender storformatproduksjon til utlandet, har Konsis fortsatt å satse på produksjon i eget hus:

“Å nedjustere produksjonen på storformat er ikke et alternativ for oss. Vi har heller valgt å ruste opp og satser videre på storformatproduksjon. Dette gjør at vi dekker et stort hull i dagens marked”, forteller André Bratli, daglig leder i Konsis. Han er ikke i tvil om at storformat har kommet for å bli hos oss.

Fra plakat til spesialkonstruksjon og -produksjon

Og alt der imellom.. For til tross for et stort fokus på storformat i Konsis, er det likevel de aller færreste av kundene som vet om alle mulighetene som finnes med produksjon i storformat.

Piotr Czapski, avdelingsleder på storformat, sammen med André Bratli, daglig leder i Konsis
Piotr Czapski, avdelingsleder for storformat i Konsis || André Bratli, daglig leder i Konsis

“Folk blir som oftest overrasket når de er her på befaring og ser hvilke muligheter som finnes”, forteller Piotr. Han er avdelingsleder på storformat og er vant til at kundene reagerer overraskende, men positivt når de besøker avdelingen.

For ikke bare kan storformatavdelingen i Konsis trykke opp de “vanlige” plakatene, klistremerker, rollups og ellers alt du kan tenke deg til messer og event, men har også stadig både spesialkonstruksjoner og -produksjoner.

“Vi trykker folie til store seil på seilbåter, meterlange bannere til Nasjonalbiblioteket, og kan til og med lage kjøkkenskap- og fronter med både frest mønster og utforming. Eller foliering”, deler Piotr videre.

Seilbåt med folie til seil for SailLogic i kampanje med Salesforce, laget på storformat
Seilbåt med foliert seil for SailLogic i kampanje med Salesforce
Stor banner fra storformat, for Nasjonalbiblioteket
Stor banner laget hos storformat, for Nasjonalbiblioteket

“Ja, med en av landets største produksjonsparker for storformat kan vi ta på oss alt fra småjobber til store produksjoner – som for museer, arrangementer, og store aktører over hele landet.” legger André stolt til.

Endeløse muligheter

I Konsis deler vi hovedsakelig storformat inn i fire kategorier: Messer og event, reklameartikler, dekor og utsmykning, og spesialproduksjon.

Likevel er mulighetene som finnes på avdelingen altfor store og variert til å begrenses til fire enkle kategorier, forteller Piotr, og legger til at de som skal ha noe mer enn plakater; noe mer eksklusivt og for-seg-gjort, gjerne kommer til Konsis:

“Det er rett og slett ikke så mange andre å henvende seg til for slik produksjon på det norske markedet.”

Messestand for CocaCola, laget på storformat
Messestand for CocaCola
Utstilling i Re-board for Klimahuset i Botanisk hage, produsert på avdelingen for storformat
Utstilling i Re-board for Klimahuset i Botanisk hage

Unik oppfølgingsprosess

Ved å tilby både rådgivning, utforming og produksjon under samme tak – og i Norge – har Konsis satt seg i en konkurransedyktig posisjon.

“I Konsis får du en unik oppfølgingsprosess, og følger produksjonen tett fra idé til ferdig produksjon. Og alt som kommer imellom”, forteller André videre.

For i Konsis tar gjerne prosjektleder kunden gjennom hele prosessen: idé og planlegging, design, konstruksjon, og eventuelt interiørarkitektur, før det skal innom førpress og avsluttes i produksjon.

“Ja, på den måten får vi full kontroll på kvaliteten, og kan skape produkter og tjenester langt utover kundens viten og forventninger”, legger Piotr til.

Piotr Czapski, avdelingsleder for storformat i Konsis
Piotr Czapski, avdelingsleder for storformat i Konsis

Som en bonus sitter Konsis også på egne montører som etter produksjon drar ut til kunden og sørger for at produktene monteres riktig og på best mulig måte. Hele denne “pakken” gjør at alt går raskere enn ved produksjon i utlandet, kunden er sikker på å få alt riktig og ressursene utnyttes til det maksimale på alle fronter.

“Det er ikke mange som slår oss der”, avslutter Piotr fornøyd.