Din sjekkliste for sesongens kurs, messer og event - Konsis

Din sjekkliste for sesongens kurs, messer og event

De kommende månedene er høysesong for alle tenkelige sammenkomster, det være seg kurs, messer, og event. Har du alt på plass for å gjennomføre et arrangement med suksess? Uansett om du arrangerer et arrangement, eller stiller på stand, dette er vår sjekkliste til deg:

Sjekkliste:

Akkrediterings- og navnekort:

Uansett type arrangement er det som arrangør viktig å ha god kontroll på de besøkende og hvilke områder de skal ha tilgang til. Da kan akkrediterings- og navnekort være til god hjelp. For deltakerne gir dette også en oversikt over hvem som er hvem og hvem som innehar hvilke roller.

Vi skreddersyr akkrediterings- og navnekort til alle typer arrangementer med variable data som:

  • Navn
  • Bilde
  • Strek- og/eller fargekode
  • QR-kode

Etterbehandle kortene med laminat i sveisekantene for bedre beskyttelse, så tåler kortene lange dager og er holdbare under hele arrangementet.

LES MER OM: akkrediterings- og navnekort

Katalog fra sjekkliste

Brosjyrer, kataloger og flyers:

Brosjyrer, kataloger og flyers har ofte de samme bruksområdene, det kommer rett og slett an på hvor mye du skal si eller vise frem på en gang.

Velg en flyer når du ønsker å spre et enkelt budskap til store folkemengder. Her er det ikke rom for sidevis med bilder og tekst, men si det du ønsker å si kort og effektivt.

Velg en brosjyre når du ønsker å dele mer informasjon enn det som går i en flyer, men ikke fullt så mye som i en hel katalog. Velg ut enkelte produkter, kampanjer eller salgsvarer å formidle i brosjyren

Velg en katalog når du ønsker å vise frem et bredere spekter av produkter du tilbyr ved hjelp av eksempelvis bilder, illustrasjoner, tekster og artikkelnummer.

Visittkort fra sjekkliste

Visittkort:

Skal du stå på stand, kan et visittkort bli et av dine viktigste verktøy. Gi ditt visittkort, med kontaktinformasjonen din, videre til nye forretningsforbindelser og potensielle kunder så dere enkelt kommer i kontakt senere.

Vanlig informasjon å finne på et visittkort er ofte arbeidsplass med logo og adresse, arbeidstakers navn, telefonnummer og e-post. Stadig flere ønsker også bilde på sitt visittkort, eller en personlig QR-kode som sender mottaker til et digitalt visittkort. Lag din egen QR-kode her.

LES MER OM: visittkort

Lykkehjul fra sjekkliste

Lykkehjul:

Få ting skaper mer engasjement enn et lykkehjul når du står på stand.

Lykkehjulene fra Konsis produseres i et miljøvennlig og svært slitesterkt materiale: Re-board. Lykkehjulet lamineres med en magnetfolie for lenger holdbarhet og muligheten til å enkelt bytte budskap eller legge til ekstra ved behov.

Våre lykkehjul kan også profileres med logo eller ønsket budskap på alle sider, og gir garantert den oppmerksomheten du ønsker.

LES MER OM: lykkehjul

Skriveblokk fra sjekkliste

Skriveblokker:

Del ut skriveblokker til deltakerne på kurset, konferansen eller seminaret du arrangerer. Skriveblokken kan personaliseres slik du selv ønsker, med eksempelvis bedriftslogo og kontaktinformasjon, deltakers navn, eller selvvalgte bilder.

Innbinding, format og antall sider i skriveblokka kan du velge helt selv.

LES MER OM: skriveblokker

LES OGSÅ: Møt produksjon / ferdiggjøring

Når du trenger noe større

Ikke bare har vi alt utstyret du trenger til sesongens kurs, messer og event – vi har også den komplette messestand. Og eventuelt alt du måtte trenge i forkant: Erfaringen, kunnskapen og produksjonen.

Våre prosjektledere har årelang messeerfaring. Sammen finner dere den løsningen som passer deg og ditt budsjett best. Uansett om du trenger enkle, portable systemer, eller ønsker å snekkerbygge noe stort, fikser vi det.

Og skulle du trenge spesialtilpassinger av standen, eller hjelp til interiørarkitektur, har vi en helt egen avdeling som også kan hjelpe dere med det. 

LES OGSÅ: Alt du trenger til årets messer og event

Kom i gang

Uansett hva du skulle trenge, kan vi garantere at vår enorme bredde i både produksjon og kreative tjenester kan løse det for deg. Ta kontakt med oss tidlig, så blir prosessen både enklere og mulighetene langt flere.

Kontakt oss, så avtaler vi en prat eller en befaring hvor du kan få se noen av mange muligheter som finnes her på huset.