Alt du trenger til årets messer og event - Konsis

Alt du trenger til årets messer og event

Det er høysesong for messer, konferanser og event av alle slag. Nå som det endelig er lov til å samles på denne måten igjen, er det mange som ser sitt snitt til å skille seg ut og fange potensielle kunders oppmerksomhet - og da har vi alt du trenger!

Ikke bare har vi messeutstyr og alt tilbehøret du trenger for en komplett messestand – vi har også alt du trenger i forkant av messer og event. Erfaringen, kunnskapen og produksjonen.

Prosjektleder

Våre prosjektledere har lang erfaring med deltakelse og bygging av messestander. De loser deg gjennom prosessen fra A-Å.

Interiørarkitekt

Interiørarkitektene våre kan skissere opp tegninger og komme med forslag til hvordan standen kan og bør se ut.

Design

Bruk våre designere til å designe ny logo, danne en messeprofil, designe plakater, produktkataloger, flyers m.m

Konstruksjon

Våre konstruktører har årelang erfaring med å gjøre messestander annerledes, spennende og innovative.

Produksjon

Når alt er klart til produksjon, tar vi jobben i eget hus. Med 3000 kvm maskinpark kan vi produsere det meste selv.

Montering

Til slutt vil våre montører sørge for at standen monteres akkurat slik dere ble enige om i innledningsvis.

Når det er sagt: la oss se på messesystemene vi har. I Konsis har vi flere måter å tenke stand- og messesystemer på, alt ettersom hvilke ambisjoner, behov og budsjetter din bedrift har.

Portable systemer

Portable systemer er enkle å frakte, og enkle å montere helt selv. Dette er den enkleste messeløsningen, med roll-ups, messevegger og -disker, og brosjyrestativ. Hvert element passer i separate, hendige trillekofferter, og du kan enkelt lage en stand med de elementene du selv ønsker.

Med denne løsningen er det også enkelt å bytte budskap mellom messer, og systemets elementer kan brukes i separate anledninger, sammen og opptil flere ganger. Til tross for en enkel løsning, er variasjonen av systemer stor. Systemene kan brukes hver for seg, eller linkes sammen etter eget ønske.

Messeveggen Linkwall til messer

Linkwall

Et fleksibelt system som enkelt kan tilpasses etter området du er på. Panelene finnes i flere størrelser, og det er ingen grense for hvor mye du kan utvide systemet.

Pop Up S10

Et flaggskipet blant PopUp-systemer. Messeveggen finnes i en rekke størrelser og pakkes enkelt ned i transportkassen – som også fungerer som messedisk.

Messeveggen Pop Up S10 til bruk på messer og event
Pop Up Textile er en fin vegg til bruk på messer og event

Pop Up Textile

En klassiker. Veggen er utstyrt med magnetiske låser og sikkerhetskroker for bedre pålitelighet. Duken er festet til stativet hele tiden, og det tar under ett minutt å montere den.

GrandFabric med og uten lys

En frittstående messevegg – perfekt til messe, arrangementer eller som pressevegg. Finnes i både rett og buet profil, i en rekke ulike størrelser, og med eller uten lys.

GrandFabric kommer med og uten lys til bruk på messer og event

Portable systemer er spesielt gunstig for deg som skal delta på mange messer, konferanser og event i løpet av året, og har behov for løsninger som er enkle å frakte, enkle å montere på egenhånd og enkle å variere både i budskap og sammensetning. Kombiner messevegger med andre elementer – brosjyrestativ, messedisker og roll ups – for en komplett stand.


Utendørssystemer

Våre utendørssystemer består av både messevegger og -telt, samt oppblåsbare produkter som egner seg godt til utendørs bruk. Systemene er designet for å tåle å stå ute både til messer og over lenger tid.

Oppblåsbar påle

Vi har et stort utvalg av messevegger, oppblåsbare telt og påler, oppblåsbare målportaler, beachflagg og messetelt. Alle systemene finnes i flere forskjellige størrelser, og du kan selv sette de sammen etter eget ønske og behov.

De oppblåsbare systemene er laget med et ytre trekk i sublimert stoff. Det gir deg store flater å designe akkurat slik du vil. I tillegg krever ingen av våre oppblåsbare produkter elektrisk tilkobling etter at de er oppblåst.


Modulsystemer

Modulsystem er et system du kan leie. Våre interiørarkitekter designer og spesialtilpasser standen etter ditt ønske – trenger du hevet gulv for å skjule ledninger, legger våre interiørarkitekter enkelt inne dette i tegningene.

Vårt vanligste modulsystem heter BeMatrix – et system for de som skal bygge noe større!

BeMatrix består av løse komponenter som settes sammen, konstrueres og bygges sømløst med ulike materialer og belysning. Standen bygges på standard moduler som settes sammen til vegger, tak og gulv. Fronter dekker vi med plater av aluminium, PVC eller finér med ditt design trykket på.

Modulsystem til messer for Modulart
Modulsystem for Modulart
Modulsystem til messer for Autoworld
Modulsystem for Autoworld

Å benytte et modulsystem gir deg en unik mulighet til å skille deg ut og gi det lille ekstra, uten å måtte tenke på lagringsplass og håndtering av materialer før og etter messedagene. Vi leverer alt fra designforslag til ferdig montering.


Snekkerbygde systemer

Ved større messer er det ikke alltid det holder med “bare” modulbaserte eller portable systemer. Derfor tilbyr vi også snekkerbygde systemer.

Med snekkerbygde systemer får du spesialtilpasset standen din 100% etter ditt ønske og behov. Standen bygges fra bunnen av, og det er nærmest bare fantasien som setter grenser for hva vi kan lage – heng ting fra taket, legg inn strøm, skjul ledninger, og bygg en ekstra etasje.

Snekkerbygd messesystem for Alere
Snekkerbygd system for Alere
Snekkerbygde messesystemer for Eni Norge
Snekkerbygd system for Eni Norge

Konsis kan bistå med alt fra 3D-skisser fra våre interiørarkitekter, til produksjon av snekkerbygde løsninger og montører som sørger for å montere alt der det skal være. På den måten kan dere være sikre på så gode resultater som overhode mulig.

Alt tilbehør du kan tenke deg

Samtidig som standen faller på plass, er det viktig å ikke glemme tilbehøret. På standen er det ikke uvanlig å ha brosjyrestativ med produktkatalog, egne visittkort, flyers og selvfølgelig noen give aways. Skulle dere trenge bekledning til ansatte på standen, finnes det utallige alternativer også der. Og vi kan selvfølgelig ordne alt!

Snakk med din prosjektleder, som kan vise deg alle muligheter og alternativer som finnes.

Kategorier: