Konsis med oppdatert lisens som Svanemerket bedrift

Konsis tar et tak for miljøet

Over flere år har Konsis vært en lisensiert, Svanemerket bedrift. I november 2021 fikk vi igjen forlenget vår sertifisering som Svanemerket frem til februar 2023.

Konsis sitt Svanemerke og nummer

At Konsis er Svanemerket betyr at vi tilfredsstiller strenge miljøkrav fra Nordisk Miljømerking med hensyn til valg av papir og andre råvarer. Under samme krav går også håndtering av kjemikalier, løsemidler og fargestoffer, samt dokumentasjon av avfallsproduksjon og redusert utslipp.  

Selv sier Nordisk Miljømerking følgende om Svanemerkede trykkerier:

«Svanemerkede trykkerier og trykksaker reduserer miljøbelastningen sin gjennom å tilfredsstille krav til trykkmaterialer, kjemikalier og energiforbruk».

LES MER OM: Svanemerkets miljøkrav til trykkeri og trykksaker

En del av vår forretningsfilosofi

I Konsis har vi gode rutiner for miljøstyring og miljøledelse, og hele 95 % av papirene vi bruker er godkjent av Svanemerket. Det er en viktig del av vår forretningsfilosofi. Det samme er valg av leverandør av papir og produksjonsutstyr. Vi legger press på våre leverandører og deres fokus på miljøet. På den måten kan vi legge til rette for at våre kunder også kan benytte seg av miljøgodkjente papirer.

Plakat av svanemerket skjæres ut
Plakat av svanemerket skjæres ut

Over mange år med bruk av moderne produksjonsutstyr har Konsis vært i stand til å redusere papir- og kjemikalieforbruket i vår grafiske produksjon. Og som Konsis-kunde kan du være trygg på at trykksakene vi produserer er etter miljøvennlige prinsipper. Det gir deg full rett til å merke trykksakene dine med det kjente Svanemerket.

Det er kun svanemerkede trykkerier som kan produsere svanemerkede trykksaker, og Konsis er stolte over å være et av dem!

LES OGSÅ: Alle våre trykksaker


Konsis tilbyr i tillegg CO2-klimakompensert papir til dine trykksaker.
Les mer om klimakompensasjon hos vår papirleverandør Antalis.

Kategorier: