Planlegg 2022 med Konsis - Konsis

Planlegg 2022 med Konsis

Etter to år med pandemi og uvante arbeidssituasjoner er det godt å se at markedet og hverdagen sakte, men sikkert går tilbake til den nye normalen. Er din bedrift klar for alt det bringer med seg? Ta en prat med oss - vi hjelper deg!

I disse dager er det mange bedrifter som igjen har iverksatt salgs- og markedsstrategier som kanskje har stått på hold under pandemien. I den sammenheng ønsker mange å oppdatere logo og designprofiler, bestille opp markeds- og messemateriell, flytte inn i nye lokaler eller freshe opp eksisterende kontor.
Da er det veldig gøy at de kommer til oss!

Når dere kommer, står alle våre prosjektledere, salgssjef Tom Olsen og byråleder Erik Brommeland klare. Vår visjon er å gjøre Konsis til den selvsagte partner når dere trenger salg- og markedsmateriell, men helst også før den tid. Vi kan bidra fra den spe begynnelse, med ide, plan- og kartlegging, til komplett og ferdig produkt.

Planlegg 2022 med salgssjef Tom Olsen og byråleder Erik Brommeland
Salgssjef Tom Olsen og byråleder Erik Brommeland

Konsis har masse å bidra med

For det er nettopp i disse situasjonene Konsis er knallgode og har mye å bidra med. Vårt mål er å komme tidlig på banen, bidra i kundens prosesser, bli en del av deres årshjul og være et knutepunkt for alt som skal produseres visuelt – både digitalt og på trykte flater.

LES OGSÅ: Ekte gammeldags julestemning i Freiabutikken

Vår enorme bredde av både produksjon og kreative tjenester strekker seg over mange fagfelt. Dette gjør oss i stand til å hjelpe med alt innen:

Uansett hva dere har planlagt eller trenger hjelp til å planlegge, uansett hva som skjer hos dere fremover – la oss bli med helt fra starten. Da går prosessen enklere og mulighetene blir langt flere. Med utrolig mange kreative hoder, samt egen maskinpark på huset, finnes det nesten ingen grenser for hva Konsis kan hjelpe dere med. Vår erfaring er at det er mer enn hva folk flest tror!

Ta kontakt

Lurer du på hva vi kan gjør for deg og din bedrift? Uansett hva dere måtte trenge, kan vi antakelig levere det! Kontakt oss, så avtaler vi en prat eller befaring hvor vi viser deg noen av mange muligheter som finnes her på huset.

Kategorier: