Skap høstens beste event! - Konsis

Skap høstens beste event!

Vi kan treffes! Planlegg eventer, kundefester og messer som aldri før! Vi designer, produserer og bygger opp fengende eksponeringer til både store og små samlinger. Gå for messesystemer som kan pakkes ned og trilles med på bussen eller ta eksponeringen til nye høyder med unike konstruksjoner designet og produsert kun for deg og dine gjester.

Her får du en sjekkliste for uforglemmelige eventer:

  1. Synlighet, synlighet, synlighet. I messehaller er det fort gjort å forsvinne i mengden. Tenk utradisjonelt og benytt deg av flater hvor det er mindre konkurranse. En god idé kan være å bruke takheng som synes fra alle bauger og kanter. En enda bedre idé kan være takheng formet som en elefant, eller traktor eller… hva enn du vil selge.

  2. Delbart? Husk at alle dine besøkende går rundt med hver sin delemaskin i lommen, altså telefonen sin. Her snappes og «instamomentes» det over en lav sko hvis objektet er godt nok. Så sørg for å være nettopp det. Delbare detaljer og tøffe eksponeringer når folk langt utenfor eventplassen.

  3. Husk på å bli husket på! Send med folk noe videre på sin vei, og gi de noe de har lyst på enten det er goodiebags, handlenett, en flott katalog eller et lite søtt sukkertøy.

  4. Ha det gøy! Alle vil ha det morsomt, og de beste treffene er der folk koser seg og byr på seg selv. Har du konkurranser eller aktiviteter på standen din vil det ikke bare øke stemningen, du vil også skape relasjoner med kunden din som mest sannsynlig vil huske deg lenge etter at navneskiltet er hengt vekk.

  5. Detaljene. Aldri glem detaljene. Har du en god tanke bak eksponeringen din vil den røde tråd veve sammen et stort bilde i minneboken hos de besøkende. Tenk igjennom hva du vil med eventet eller standen – og si det til oss. Da hjelper vi deg i gang i rett ende slik at en ensom rollup, som folk gjerne går rett forbi, blir til en opplevelse som både sees, huskes, nytes og deles. Lykke til!

Kategorier: