Messevegger

Messeveggen er kanskje den viktigste delen av profileringen på messestand og event. Messeveggene fra Konsis skaper det bakteppet du ønsker og behøver til din stand, uansett om den er stor eller liten. Under ser du de mest populære messevegene Konsis har å tilby! Ser du etter noe annet, ta kontakt så hjelper vi deg å lage drømmestanden!

LightBox Portable

LightBox er en messevegg og en LED-lyskasse med utskiftbart motiv. Den er lett å transportere, lett å montere og gjør underverker for synligheten til deg og ditt budskap!
Les mer om LightBox Portable

GrandFabric

En frittstående messevegg, som er utmerket til messe, arrangementer eller som Pressevegg. Veggen finnes i både rett og buet profil og i en rekke forskjellige størrelser.
Les mer om GrandFabric

Pixlip Go

Pixlip Go er messevegger med ledlys inni, slik at ditt budskap lyser opp - i ett eller fler Pixlip Go-paneler. Buskapet kan lett byttes ved å trykke ny duk!
Les mer om Pixlip Go

Pop Up Textile

PopUp Textile er blitt en klassiker i mange utstillingsrom. Denne oppdaterte versjonen er utstyrt med magnetiske låser og sikkerhetskroker for bedre pålitelighet. Med duken festet til stativet hele tiden, tar det mindre enn ett minutt å montere den.
Les mer om Pop Up Textile

Pop Up S10

PopUp S10 er flaggskipet blant PopUp-systemer, med design og funksjon av topp kvalitet. Messeveggen finnes i en rekke størrelser og pakkes enkelt ned i en transportkasse, som også fungerer som messedisk.
Les mer om Pop Up S10

Linkwall

Linkwall er et fleksibelt messesystem som med enkelhet kan tilpasses størrelsen på området du skal markedsføre deg. Panelene finnes i flere bredder og høyder. Det er ingen grense for hvor mye du ønsker å utvide systemet.
Les mer om Linkwall

Fabric System

Med Fabric System messesystem kan du gjøre et imponerende inntrykk med en bakvegg hvor du selv velger form, bredde og høyde. Budskapet på messesystemet kan enkelt byttes, ved å trykke nytt stoff – selve systemet varer år etter år!
Les mer om Fabric System