Derfor bør du bry deg om design - Konsis

Derfor bør du bry deg om design

Godt design er mye mer enn kun det øyet ser. Design i seg selv handler egentlig bare om hvordan man pakker inn gjennomtenkte løsninger, men for oss er det så mye mer. For oss handler det også om å forstå og kjenne våre kunder – når vi gjør det, blir veien til gode resultater enda kortere. Leder for kreativ avdeling i Konsis, Erik Brommeland, deler sine tanker om godt design.

Godt design skal ha en funksjon. Det skal kommunisere, vekke oppmerksomhet, være synlig og ofte fortelle en historie. Det er hvert fall det vår kreative avdeling jobber for og etter, og med det tradisjonelle håndverket i årene og fokus på stadig utvikling, møter vi dine behov – pluss litt til.

Erik Brommeland, leder for kreativ avdeling
Erik Brommeland, leder for kreativ avdeling

Innhold først – så innpakning

Å skape nytt innhold kan være en stor og omfattende jobb – lage nye nettsider, trykksaker, messestands eller noe som skal fungere som en kommunikasjonskanal mot målgruppen din. Du sitter kanskje på innholdet, du vet hva du vil si, men du vet bare ikke helt hvordan.. Det er der vi kommer inn!

Vi er eksperter på å forenkle prosessen. Ved å sparre med deg som kunde om innhold, idé og visjon, kommer vi frem til helhetlig kommunikasjon og legger en klar plan for videre strategi.

Og resultatet? Resultatet er innovativt design, gode illustrasjoner og tekniske løsninger som kommuniserer akkurat det du prøver å si. For design er så enkelt, dog så komplekst – godt design må henge sammen med relevant kommunikasjon.

LES OGSÅ: Nytt oppdrag for Fearnley Securities utført

Løsninger er sjelden lenger enn en kollega unna, sier kreativ leder Anne Leela

Teamet du møter

Tyngden og erfaringen som kreves for å levere resultater som dette, har vi opparbeidet oss over mange år, gjennom varierte prosjekter, og ved å utvikle et tverrfaglig, høyt kompetent team. Dette er en av våre største styrker, og sammen spiller vi hverandre gode.

Selv pleier vi å kalle oss problemløsere. Som et kreativt team lever og ånder vi nemlig for å løse kreative utfordringer fra deg, enten det er ved hjelp av små grep i eksisterende profil, webside eller design, eller om det krever en «total make over». Vi tar det!

Med en avdeling bestående av dyktige designere, webdesignere, utviklere og en fotograf sitter vi på et bredt spekter av spisskompetanse som til sammen kan løse de mest prekære utfordringer. Og vi utvikler og utvider teamet kontinuerlig – det er viktig! Nyeste tilskudd – designeren Maria – kom på plass like over sommeren, og snart flytter også markedsansvarlig inn på avdelingen. Dette gjør avdelingen alene i stand til å levere en enorm variasjon av tjenester:

  • Logo, profil og visuell identitet
  • Foto, film og animasjon
  • Webdesign
  • Pakningsdesign
  • Illustrasjon
  • Kampanjemateriell både på trykk og digitalt
  • DM og nyhetsbrev
  • Messemateriell
  • Sosiale medier
  • Innholdsproduksjon
Designer og fotograf på opptak i eget hus

Totalleverandør

All denne spisskompetansen, kombinert med de andre avdelingene på huset, utgjør en uslåelig kombinasjon. Få andre bedrifter i Norge tilbyr det vi gjør – muligheten til å løse et helt prosjekt i et og samme hus. Fra idé til design, til produksjon og til ferdig produkt. Pluss alt der imellom.

Som markedsleder i vår bransje tar vi ansvar og legger innsats i å overgå dine forventninger. Vi forstår nemlig hvor viktig det er for deg at vi kan levere hele spekteret av tjenester. Derfor er det også viktig for oss. For til syvende og sist handler godt design om gode opplevelser og estetikk. Og det kan vi garantere deg. Hver gang. 100%.

LES ALT OM: Design og kommunikasjon