Først i Norden! - Konsis

Først i Norden!

Konsis gjør det igjen, og er først ute med ny printteknologi.

I disse dager installeres det en ny storformatprinter hos Konsis; Kudu! Denne presisjonsprinteren er produsert av Sveitsiske Swiss-Q, en leverandør som er kjent for å levere maskiner helt i toppskiktet. Ved valg av ny printer var det kvalitet, hastighet og driftsstabilitet som var stod i fokus, og med Kudu kan vi skrive ut materiell direkte på plater opp til 200 x 320 cm med en kvalitet få andre kan sammenligne seg med.

Med denne maskinen vil vi fortsette å kunne øke volumet på alle de flotte produktene vi hver dag leverer til kundene våre. Alt fra bilder på akryl, plakater på kartong, messemateriell og trykk på utallige ulike materialer, med en enda høyere kvalitet og hastighet enn det vi kan i dag. Det er også mulighet med spesialeffekter som lakk, og med ferdiggjøringsutstyret vi har i hus er mulighetene uendelige for hva vi kan levere av konstruksjoner og spesialproduksjoner. Her er det bare å utfordre oss!

All produksjon foregår lokalt i produksjonslokalene på Økern, noe vi har planer om å fortsette med, forteller daglig leder, André Bratli.

KUDU – print i verdensklasse
Ny maskin på vei inn

LES OGSÅ: Skreddersyr i alle formater – til kundensfordel

LES OGSÅ: Uendelige muligheter med produksjon i eget hus

Kategorier: