Gjør klart til jul med Konsis

Gjør klart til jul med Konsis

Julen er like rundt hjørnet, og det er på høy tid å tenke på juleforberedelsene.

Uansett hva din bedrift trenger av trykket materiell, det være seg på papir eller til fysiske dekorasjoner, kan vi hjelpe dere. Vi bistår gjerne med design og foto også, om dere trenger det.

Med Konsis er mulighetene nærmest endeløse!

Trykk på “alle” materialer!

Med snart 30 års erfaring i bransjen har vi opparbeidet oss bred erfaring og bunnsolid kompetanse innen trykk. Det er få flater eller materialer vi ikke trykker på, og mulighetene er tilnærmet uendelige – fra store kreasjoner til butikken eller kontorlokalene, til mindre trykksaker, som;

Ett av årets juleprosjekter

Det er mange måter å forberede til jul. Da den majestetiske Freiabutikken i Karl Johan skulle klargjøres til årets juleutstilling koblet de på Parallell og Konsis. Konsis leverte det meste av materialer til vegger, gulv, og utsmykninger. Resultatet ble en miniatyrutstilling med perfeksjon ned til minste detalj.

Freia’s juleutstilling i Karl Johan

Se hvordan Freia klargjorde sine utstillingsvinduer til jul »  

Vindusdekor og utstilling

Konsis har alt du trenger for å gjøre butikken klar til jul

Som demonstrert i caset over, er utstillingsvinduet i butikken en viktig salgskanal, også til jul. Og vi har produktene som passer perfekt.

Et alternativ er vindusfolie. Hos oss finnes det i utallige varianter, som både kan printes og skjæres ut i alle former og fasonger etter deres ønske.

Ellers kan vi gjøre utskjæringer av figurer og produksjon av displayer. Ønsker du en vindusutstilling som virkelig skiller seg ut, har vi mulighetene og alternativer som tar utstillingen til et nytt nivå.

Her ser du noen materialer og produkter som ofte brukes i vindusdekor og utstillinger:

Etterbehandling / fordiggjøring

Konsis har etterbehandlingsmuligheter få andre tilbyr – gull, sølv, spotlakk, folie, laserskjæring. 

Laserskjæring som etterbehandling

Med dette blir mulighetene for etterbehandlinger enorme, og ønsker du å skille deg ut i mengden, kan vi anbefale å se nærmere på disse etterbehandlingene:

Trenger du innspill eller råd til produkter og tjenester som kan øke ditt salg og din synlighet – både i julehandelen og på nyåret? Kontakt oss – vi har superflinke prosjektledere og rådgivere med årelang kunnskap om alt vi kan få til sammen.