Hvorfor vi er gode på nettløsninger - Konsis

Hvorfor vi er gode på nettløsninger

Å være god på nett handler om langt mer enn bare design - nettløsningen skal være laget for gode brukeropplevelser samtidig som den skal være skreddersydd til dine behov. Nettløsninger tilpasset for enkeltkunder har blitt en spesialitet vi på Konsis stadig blir bedre på.

Av André Bratli

Daglig leder hos Konsis

Kontakt André Bratli

En samarbeidspartner som ikke blir borte etter lansering

Hvem som helst kan sette opp en WordPress mal og sette inn logoen deres – Konsis er en partner for det lange løp og for nettløsninger som selger.

Vi spør hvem er nettløsningen for.
Vi lurer på hva som er formålet til nettløsningen.
Vi vil vite hva strategien til bedriften din er og om dere ikke har en, hjelper vi deg å skape en.

Det viktigste for oss er å tjene ditt formål og det er en jobb man aldri blir ferdig med – derfor gir vi oss heller aldri med optimalisering og løsningsforslag.

Vi skriver vår egen kode

Konsis har igjennom de siste årene bygget seg opp en database med skreddersydd kode som er basert på WordPress. Dette gjør at vi stadig kutter utviklingstiden på prosjekter.

Siden vi skriver vår egen kode fra bunnen av, er vi ikke begrenset av noen av WordPress sine eksisterende maler – Dette gjør at både funksjonalitet og design er skreddersydd per prosjekt og at kundene våre får en helt unik nettløsning, samtidig som de drar nytte av WordPress sin åpne plattform.

WordPress er en open-source nettsideplatform som er basert på kodespråket PHP. Det er verdens desidert største plattform for nettsider. 33,6% av topp 10 millioner nettsider er basert på WordPress.

At WordPress er så populært har en selvforsterkende effekt fordi den store utviklingen av løsninger gjør det lukrativt å jobbe med – og bygge videre på. Med så mange utviklere som jobber med å lage smarte løsninger på samme plattform, er det naturlig også for oss å dra nytte av dette.

Fleksibel og ryddig publisering

Vårt mål er å lage nettløsninger som er intuitive å redigere for alle, uavhengig av teknisk kompetanse. Vi utformer nettløsninger som gir fleksibiliteten med egenpublisering uten at innholdsprodusent må tenke design – rammene er allerede satt når løsningen overleveres.

Administrasjonspanelet i WordPress gir deg kontroll over nettløsningen og muligheten til å holde sideinnholdet oppdatert og spennende. Med både forhåndsgenererte felter og dynamiske publiseringsverktøy, kan redaktørene av nettløsningen skape og publisere innhold uten at det går på bekostning av sidestruktur, Universell utforming eller design.

Enten du skal skape en ny post, sette opp et nytt produkt, legge til en ny ansatt eller liknende har vi laget malene slik at det bare er for deg å lage et nytt innlegg, fylle inn gitte felter og publisere. Den nye siden vil automatisk legge seg i riktig design og under riktig moderside.

Også kategorisering kan forhåndsdefineres slik at ansatte kan grupperes etter avdeling, aktuelt-saker kan merkes med f. eks. blogg, nyheter, tips & triks og produktsider kan kategoriseres under valgfrie kategorier som merkevare, tjenestetype, produktkategori og liknende.

En løsning for videreutvikling

En nettløsning fra Konsis skiller seg ut fra andre fordi med egenskrevet kode, finnes det ingen begrensninger på videreutvikling. I en standard WordPress-mal vil man på et tidspunkt nå en begrensning man ikke kommer rundt uten å “lappe på” en eksisterende løsning og dermed drastisk senke hastigheten på siden.

Ser du for deg å lage en nettside med innlogging i fremtiden er ikke malbaserte løsninger noe for deg. Ønsker du å score høyt på teknisk SEO er ikke malbaserte løsninger noe for deg. Ønsker du å ha integrerte arrangementspåmeldinger er ikke malbaserte løsninger noe for deg.

Vi i Konsis bygger løsninger som skreddersys slik at både du og brukeren din sparer tid.

Kategorier:

Lignende saker

HELLI blir en del av Konsis

Fra 1. Januar 2018 blir byrået HELLI en del av Konsis. HELLI er et byrå med tre ansatte...

Les mer

Norcool - Ny nettløsning

Norcool hadde behov for å samle og modernisere eksisterende nettløsninger. I stedet for å ha en felles side...

Les mer