Konsis + museer = sant - Konsis

Konsis + museer = sant

Museer er en stadig økende kundegruppe hos Konsis. Museer setter høye krav til kvalitet, punktlighet og montasje, noe som passer oss perfekt! Konsis fungerer som en sparringspartner, produsent og leverandør av trykket materiell til mange av de store museene i Norge. Vi har en omfattende produksjonsavdeling i eget hus, i tillegg til grafiske designere, prosjektledere og montører, noe som gir oss full kontroll på kvaliteten i alle led, og at vi i tillegg kan levere raskt. På denne siden finner du eksempler på noen av produktene vi tilbyr, samt referanser fra tidligere utstillinger vi har levert over hele landet.

Sparringspartner og produksjonsspesiallist

Med store mengder ordre levert hver dag, har vi perfeksjonert et effektivt produksjonsløp som setter kvalitet i høysetet. Hos oss jobber det mennesker med med spisskompetanse og lang erfaring i sitt felt. Vi er her for å veilede og rådgi kundene våre igjennom en hver spesialproduksjon.

Helvetes Engler trykket på hvit folie og montert på vinduer på Kulturhistorisk museum. Trykket og montert av Konsis
Foto: Løwe, Per Kristian Lie (Konsis) Trykket på hvit folie og montert av Konsis

Hele produksjonsløpet fra design og filproduksjon til montasje foregår i samme hus under koordinering fra en av våre prosjektledere. Som kunde hos Konsis får du tildelt en prosjektleder du forholder deg til og som sørger for at din leveranse leveres etter dine forventniger og våre krav til kvalitet.

Inspirerende materialer

Folie til alle flater

Selvklebende folie kan brukes på vinduer, vegger, gulv og en rekke jevne og ujevne overflater. Vi har produksjonsutstyr og folietyper som gjør det mulig å skape kreative utstillinger like godt ute, som inne!

Foto: Løwe, Per Kristian Lie (Konsis)  Folie trykket og montert av Konsis.

Bannermaterialer

Print på tekstilduk gir et eksklusivt uttrykk med en matt finish. Banneret er et rullbasert medie og kan dermed trykkes så langt man ønsker. Banner kan monteres på en rekke ulike måter, de vanligste opphengsløsningene kan du se her.

Tapet

Konsis kan levere tapeter i standard tapetbredder eller i en hel del (inntil 3 m høyde og 25 m bredde). Det finnes en rekke ulike overflater. Her ser du Jettex – med et matt og eksklusivt preg.

Magnetvegg og magnetfolie

Magnetvegg består av to elementer. Det ene er et selvklebende magnetisk materiale som klebes på veggen/underlaget. Det andre elementet er printfolie med magnet, som kan festes i flere lag. Magnetvegger kan du lese mer om her.

Tavlefolie

Tavlefolie gjør at du på en enkel måte kan endre budskap og uttrykk med håndskreven tekst. Tavlefolien kan brukes på hele vegger eller mindre områder. Les mer om tavlefolie her.

Platematerialer

Vi lagerfører en rekke ulike platematerialer som kan brukes på ulike måter i museumsutstillinger. Du kan lese mer om de ulike typene plater og bruken av disse her.

Med trykk på kvalitet

Vi er en løsningsorientert gjeng som alltid strekker oss litt ekstra for å levere kreative løsninger av høy kvalitet – La oss produsere din neste utstilling!

Lignende saker

Holocaust senteret

I den gamle villaen til Quisling, Villa Grande, er i dag Holocaust senteret. Konsis har stått for all...

Les mer

Munch Museet

Munch Museet har en pop-up store på Karl Johan, som Konsis stadig dekorerer. Salgscontaineren er dekorert med Munchs...

Les mer

DogA - "Arbeid pågår!"

Arbeid pågår! er den største utstillingen på DOGA noensinne, og portretterer drøyt 100 norske byggeprosjekter. Utstillingen er et...

Les mer