Når veggene kan snakke - Konsis

Når veggene kan snakke


Hvis veggen kunne snakke” er et kjent ordtak, og med det mener vi ofte at vi ønsker et innblikk i tiden før oss. Med museums-eksponeringer designet og trykt rett på plater gjør vi dette mulig, og lar historiens sus formidles via vegger og spennende løsninger.


En utstilling for historiebøkene!


En utstilling for historiebøkene. I Møllebyen i Moss ligger det innholdsrike museet «Moss by- og industrimuseum». Under pandemien sto tiden nærmest stille på museet. Hvert fall fra utsiden. På innsiden, bak lukkede dører, var der derimot fullt liv. Mens pandemien herjet, utformet de ansatte ved Moss by- og industrimuseum en helt ny og spektakulær utstilling: De som var – Vi som er. Se hele referansen her.
Dårlig stemning på Nasjonalbiblioteket!Dårlig stemning på Nasjonalbiblioteket! Utstillingen er en hyllest til svartmetall og dens opprinnelse i Norge, og gir publikum mulighet til å gå inn i de svartmetallens mørke utrykk og undersøke sjangeren som kunstutrykk og et kulturelt fenomen.

Konsis har levert trykk og montering til utstillingen med trykk på plakater, tapeter, plexi/akryl, Valchromat (sort MDF), børstet aluminium, foiler, bannere og booklet/brosjyre. Se hele referansen her.En utstilling til folket!En utstilling til folket! Nasjonalbiblioteket har mange oppgaver. En av disse er å samle og bevare alt som publiseres i Norge innen alle medietyper. Det være seg bøker, tidsskrifter, aviser, musikk, film, foto, kringkasting og nettsider. Videre skal alle disse medietypene synliggjøres og formidles på en interessevekkende måte for et allment publikum. Akkurat slik Nasjonalbiblioteket nå har gjort med utstillingen Labyrint. På sporet av Harry Hole. Se hele referansen her.


Arkitekturtriennalens hovedutstillingArkitekturtriennalens hovedutstilling på Gamle Munch var en stor og omfattende produksjon. Over 150 aktører fra Norge, Norden og hele Europa bestående av arkitekter, byplanleggere, kunstnere, aktivister og designere var involvert og leverte 55 installasjoner til utstilling i det ærverdige Gamle Munchmuseet på Tøyen.

Hovedutstillingen på Gamle Munch hadde 10.000 besøkende og hele triennalen samlet, inkluderte 2 andre utstillinger: på Nasjonalmuseet, Galleri ROM og utallige arrangementer, og ble sett av nærmere 20.000 besøkende. Konsis leverte trykk og montering på forskjellige materialer som kryssfinér, Re-board, tapet mm. Se hele referansen her.

Kategorier: